چاشنی 10 جمله مخرب رابطه عاشقانه که به روان شریک زندگی شما آسیب می زند - چاشنی

این موضوع که همه انسان‌ها در زمان عصبانیت، کلمات و جملاتی را به زبان می‌آورند که واقعا به آن‌ها اعتقاد ندارند به طور کلی درست است و در بیشتر انسان‌ها صدق می‌کند. با این وجود در یک رابطه عاشقانه باید درباره کلماتی که بیان می‌کنید، محتاط‌تر باشید. باید بدانید که حتی وقتی خیلی عصبانی هستید نیز نباید از یک سری جملات و عبارات استفاده کنید و تحت هر شرایطی از بیان آن‌ها اجتناب نمایید. در ادامه همراه چاشنی با ۱۰ جمله مخرب رابطه عاشقانه که به روان شریک زندگی شما آسیب می زند، آشنا شوید و از رابطه خود مراقبت کنید.

۱۰ جمله مخرب رابطه عاشقانه

10 جمله مخرب رابطه عاشقانه که به روان شریک زندگی شما آسیب می زند

مهم‌ترین نکته‌ای که باید همیشه به یاد داشته باشید این است که در زمان عصبانیت خودتان را کنترل کنید و از جملات ممنوعه برای تخلیه هیجانات منفی تان استفاده نکنید. در این مطلب قصد داریم ۱۰ جمله مخرب رابطه عاشقانه را با شما در میان بگذاریم تا بتوانید روابط خود را بهتر از همیشه حفظ کنید و از آسیب زدن ناخواسته به شریک زندگی خود جلوگیری کنید.

۱٫ استفاده از کلمه طلاق برای جلب توجه

«طلاق» کلمه ممنوعه یک رابطه عاشقانه است. هیچ وقت نباید از کلمه طلاق در هنگام عصبانیت استفاده کنید و برای جلب توجه شریک زندگیتان این موضوع را به او یادآور شوید. تهدید به جدایی و ترک کردن رابطه روی ناخودآگاه شریکتان تاثیر فوق العاده منفی می‌گذارد و روان او را آزرده می‌کند. فقط زمانی می‌توانید این کلمه را به کار ببرید که واقعا قصد انجام آن را دارید.

۲٫ تاکید بر همیشه یا هرگز

اگر بخواهیم صادقانه قضاوت کنیم، کلمات «همیشه» و «هرگز» به ندرت درباره رفتارهای ما صدق می‌کند. بیشتر افراد معمولا از روی عصبانیت یا ناامیدی این کلمات مخرب را به کار می‌برند که باعث می‌شود عملکرد شریک زندگی شما به طور کلی زیر سوال برود و تمام از خود گذشتگی‌های او نادیده گرفته شود. همیشه باید در مورد آن چه شما را آزار می‌دهد صادق باشید بدون این که بلافاصله طرف مقابل را در حالت دفاعی قرار دهید.

۳٫ اصرار بر ساکت شدن شریکتان در هنگام مشاجره

بسیار پیش می‌آید که در میانه بحث شما کنترل خود را از دست بدهید و با صدای بلند از شریکتان بخواهید که ساکت شود و به حرفایش ادامه ندهد. با این حال باید بدانید که این اصرار بر ساکت شدن عموما بسیار پرخاشگرانه است. بهتر است به جای این کار، شریک خود را آرام کنید و منطقی از او بخواهید که کمی مکث کند و او را به آرامش دعوت کنید.

۴٫ تاکید بر این که باید مطابق خواسته شما رفتار شود

شما هرگز نباید با شریک زندگی خود به شیوه‌ای مستبدانه صحبت کنید که مختص کودکان سرکش یا حیوانات خانگی است. این کلمات تعادلی را که زوج‌ها به صورت بی‌پایان تلاش می‌کنند به آن دست یابند، از بین می‌برند. روابط سالم بزرگسالان مبتنی بر احترام متقابل است و زمانی شکوفا می‌شود که هر فرد احساس کند که وجود او و نظراتش ارزشمند هستند.

۵٫ برچسب زدن مانند احمق یا احساساتی بودن

باید به یاد داشته باشید که هر وقتی از رفتار همسرتان ناراضی بودید، باید از برچسب زدن به او اجتناب کنید. وقتی به فردی برچسب می‌زنیم او فورا حالت تدافعی پیدا می‌کند و شاید از بیان مسئله خودداری کند.

۶٫ تحقیر کردن با گفتن جمله تو شکست خورده‌ای

شنیدن کلمات تحقیر آمیز و سرزنش شدن، باعث شکست‌های روحی عمیقی در افراد می‌شود و می‌تواند آثار مخرب عمیق و طولانی مدتی بر روان فرد بگذارد. به جای تاکید بر نکات منفی، سعی کنید تا واقعیت را با کلمات مثبت بیان کنید.

۷٫ تاکید بر این که شریکتان به شما اهمیت نمی‌دهد

بهتر است از هر زبانی که ماهیت اتهامی و قضاوت کردن دارد اجتناب کنید. سعی کنید در هنگام عصبانیت و مشاجره، تنها با تمرکز بر تجربه و مشکلات خود و نه بر رفتار شریک زندگیتان، در مورد احساساتتان به شیوه‌ای غیر تهدیدآمیز صحبت کنید.

۸٫ توهین به خانواده‌ها

وقتی عصبانی هستید، به سراغ خانواده‌ها و مشکلات خود با آن‌ها نروید. همیشه به یاد داشته باشید که باید آن‌ها را از دعواهای خود کنار بگذارید. مطمئن باشید که بعد از توهین به خانواده شریکتان، به سختی می‌توانید از این موضوع رها شوید و احتمال خراب شدن رابطه شما بسیار بالا می‌رود.

۹٫ تظاهر به بی‌تقصیر بودن با گفتن این جمله که دلیلی برای عصبانیت یا ناراحتی وجود ندارد

این که هنگام جر و بحث کردن، شریکتان شما را مقصر بداند کاملا طبیعی است. در این شرایط باید به یاد داشته باشید که تظاهر به بی‌تقصیر بودن با گفتن این جمله که دلیلی برای عصبانیت یا ناراحتی وجود ندارد فقط اوضاع را بدتر می‌کند و حال بد شریکتان را بی‌اهمیت جلوه می‌دهد. حتی اگر شما مقصر نباشید، بهتر است با پذیرش موضوع، شرایط را آرام نموده و در فرصتی مناسب درباره این موضوع صحبت کنید.

۱۰٫ قهر کردن یا ابراز این احساس که دیگر به شریکتان اهمیت نمی‌دهید

به یاد داشته باشید که در میانه بحث و مشاجره، گفتن این که شما دیگر به قضیه یا شریکتان اهمیتی نمی‌دهید، ترس از رها شدن را بیشتر از هر وقت دیگری در او تحریک می‌کند و باعث می‌شود شریک زندگی شما احساس بی‌ارزشی کند. بودن در یک رابطه عاشقانه به این معنی است که همیشه به شریک زندگی خود و احساسات او اهمیت دهید، مهم نیست که چه اتفاقی افتاده باشد.

نظر شما درباره این ۱۰ جمله مخرب رابطه عاشقانه چیست؟ چه موارد دیگری را می‌توانید به این فهرست اضافه کنید؟ تجربیات و دیدگاه‌های ارزشمندتان در این باره را با ما و همراهان همیشگی چاشنی به اشتراک بگذارید.

منبع: Red Book Mag

امتیاز: ۵٫۰ از ۵ (۱ رای)

کمی صبر کنید…

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 432 views بار دسته بندی : رابطه، عشق و ازدواج تاريخ : 14 نوامبر 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها