چاشنی دستور تهیه دونات کیکی کدو تنبل برای پاییز نارنجی - چاشنی

این روزها که در میانه پاییز هستیم، فصل کدو تنبل نیز فرا رسیده و ما با یک دستور تهیه جدید قصد داریم از این میوه جذاب و بسیار مفید برای تهیه یک صبحانه نارنجی استفاده کنیم. در قسمت دیگری از آشپزی با چاشنی، با دستور تهیه دونات کیکی کدو تنبل برای پاییز نارنجی همراه ما باشید.

دستور تهیه دونات کیکی کدو تنبل

آشپزی با چاشنی: دستور تهیه دونات کیکی کدو تنبل برای پاییز نارنجی

این دونات‌های پاییزی قرار است برخلاف همیشه به جای سرخ شدن در روغن، پخته شوند و با رنگ هیجان انگیز نارنجی خود، بافت نرم دلپذیر و طعم لذیذ کدو تنبل، صبحانه مناسبی برای سفره شما باشند. توجه داشته باشید که زمان مورد نیاز برای آماده‌سازی ۱۲ عدد از این دونات‌ها، حدود ۱۵ دقیقه، پخت آن ۱۵ تا ۱۸ دقیقه و در مجموع، ۱ ساعت خواهد بود. دستور تهیه دونات کیکی کدو تنبل چاشنی را با جزییات بیشتر در ادامه بخوانید:

مواد لازم

  • ۱/۲ فنجان (۹۹ گرم) روغن نباتی
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ تا ۱ ۱/۲ فنجان (۱۹۸ گرم تا ۲۹۸ گرم) شکر گرانول
  • ۱ و ۱/۲ فنجان (۳۴۰ گرم) پوره کدو تنبل
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل یا ۳/۴ قاشق چایخوری دارچین به اضافه ۱/۴ قاشق چایخوری جوز هندی و زنجبیل
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱ و ۳/۴ فنجان + ۲ قاشق غذاخوری (۲۲۴ گرم) آرد همه کاره

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب استاندارد دونات را کمی چرب کنید. اگر قالب دونات ندارید، می‌توانید آن‌ها را در قالب استاندارد مافین بپزید. در این صورت دیگر فقط شکل دونات را حفظ نکرده‌اید!

۲٫ برای تهیه خمیر، روغن، تخم مرغ، شکر، کدو تنبل، ادویه‌ها، نمک و بکینگ پودر را با همزن بزنید تا همه با هم یکدست شوند.

۳٫ سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ترکیب شما یکدست شود.

۴٫ داخل قالب‌های دونات را تا حدود ۳/۴ ظرفیت آن پر کنید.

۵٫ دونات‌ها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که مطمئن شوید کاملا سفت شده‌اند، درون فر بپزید. البته در این مرحله به این نکته نیز توجه کنید که اگر قالب دونات ندارید و مافین درست می‌کنید، به دلیل حجم توپر آن، باید مدت زمان پخت را بین ۲۳ تا ۲۵ دقیقه یا حتی بیشتر در نظر بگیرید.

۶٫ پس از پختن، دونات‌ها را از فر خارج کرده و بعد از حدود ۵ دقیقه در دمای محیط، لبه‌های آن‌ها را از قالب جدا کرده و به توری منتقل کنید تا خنک شوند.

۷٫ برای تزیین روی دونات‌ها می‌توانید از هر نوع لایه‌ای استفاده کنید. یکی از روش‌های پیشنهادی ما این است: زمانی که دونات‌ها هنوز گرم هستند، آن‌ها را به آرامی درون ترکیبی از شکر و پودر دارچین بغلتانید. البته به یاد داشته باشید که فقط به تعداد مصرف همان زمان خود به دونات‌ها شکر بزنید چون بعد از مدتی شکر آب شده و نتیجه کار شما را خراب می‌کند. همچنین می‌توانید از کرم یا مخلوط میوه‌های مورد علاقه خود برای تزیین این دونات‌ها استفاده کنید. نوش جان!

طرز تهیه

نکات مهم دستور تهیه دونات کیکی کدو تنبل

  • درباره اطلاعات نگهداری این دونات‌های کیکی باید بدانید که حتما بعد از خنک شدن آن‌ها را در یخچال بگذارید و به هیچ وجه محکم درون پلاستیک یا ظرف در بسته نپیچید. شما می‌توانید آن‌ها را برای چند روز در دمای اتاق نگهداری کنید.
  • تزیین و روکش دونات‌ها مانند دارچین، شکر و هر مورد دیگری را حتما بلافاصله قبل از سرو به آن‌ها اضافه کنید تا ماندگاری بیشتری نیز داشته باشند.
نکات مهم دستور تهیه دونات کیکی کدو تنبل
دونات کیکی کدو تنبل

آیا شما هم تا به حال دونات کیکی کدو تنبل پخته‌اید؟ درباره این دستور تهیه چه نظری دارید؟ چه نکات دیگری را به موارد بالا اضافه می‌کنید؟ دیدگاه‌های‌ ارزشمندتان را در این باره با ما و همراهان همیشگی چاشنی به اشتراک بگذارید.

منبع: King Arthur Baking

امتیاز: ۵٫۰ از ۵ (۱ رای)

کمی صبر کنید…

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 466 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 14 نوامبر 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها