سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

لیست غذا های ایرانی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 655

تاریخ : ۱۵ / شهریور / ۱۳۹۵

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

جوجه با سس سویا

جوجه با روش های مختلفی تهیه میشه. در آشپزی شرق آسیا از سس سویا برای مزه دار کردن مرغ استفاده میشه. امروز طرز تهیه جوجه با سس سویا رو داریم.

امیدوازم از آموزش این خوراک مرغ خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه جوجه با سس سویا

اول از همه نیاز به سس این غذا هست. برای تهیه سس سیر رنده شده، زنجبیل تازه زنده شده، شکر قهوه ای، سس سویا و ۱ قاشق غذاخوری روغن را با هم ترکیب میکنیم. کمی فلفل هم به مواد بزنید.

تکه های مرغ را درون ظرف مناسبی بریزید. سپس سس آماده شده را روی مرغ بریزید. خوب هم بزنید که سس به تمامی مرغ برسد.

انواع روش های پخت جوجهجوجه سوخاریجوجه کبابسس جوجه  – آموزش سس سویاچاشنی کبابانواع کبابانواع کباب ایرانیکباب ترکیجوجه کباب ایرانیجوجه کباب ترکیاکبر جوجهجوجه سخاری – لیست تمام جوجه کباب های ایرانی


سیب زمینی پپرونی

پپرونی چیست؟ پپرونی به‌معنای فلفلی، نوعی سالامی تند ایتالیایی است که از گوشت گاوی که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و فلفل قرمز مزه‌دار شده‌ است تهیه می‌شود. این نوع از سوسیس که بلند، باریک و سفت بوده و در معرض هوا خشک می‌شود نیازی به پختن نداشته و می‌توان آن را بدون طبخ کردن خورد. پپرونی را معمولا به صورت برش‌هایی نازک بریده و به‌ عنوان اشتهاآور (اپتایزر) میل می‌نمایند. همچنین از این سوسیس برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای قابل طبخ همچون پیتزای پپرونی استفاده می‌شود. در این آموزش سیب زمینی پپرونی رو داریم. سیب زمینی تنوری با پپرونی و سس قرمز که طعمی متفاوت داره.  با آموزش این غذای ایتالیایی خوشمزه همراه ما باشید.

این غذا یک غذا ساده و غذا رژیمی است.

طرز تهیه سیب زمینی پپرونی – طرز تهیه پپرونیآموزش پپرونیچاشنی پپرونیانواع پپرونیآماده کردن پپرونی سادهپپرونی خوشمزهبهترین پپرونی – نحوه آماده سازی پپرونی – لیست کامل غذای فست فودی


پاستا با سس کره و گوجه

پاستا یا همان ماکارونی یکی از غذاهای وارداتی به کشور ماست. این غذا منشا از کشور ایتالیا دارد. با روش ها و طعم های مختلفی هم تهیه می شود.بچه ها هم که اکثرا عاشق ماکارونی هستن.

ما معمولا ماکارونی رو دم می دیم. اما در ایتالیا به صورت نیمه پخت سرو میشه.

امروز پاستا با سس کره و گوجه (PASTA  BUTTER TOMATO SAUCE) رو آموزش میدیم. وجود کره در این غذا باعث لذیذ تر شدن آن می شود.  با طرز تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

طرز تهیه پودر تست با خرده نان – پاستای خوشمزه – انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا – پاستا مرغ – طرز تهیه پاستا با سس پستو – پاستا با سس آلفردو و قارچ – پاستا با سس سفید – پاستا با سس سفید و گوشتطرز تهیه پاستاچاشنی پاستا – پاستا ماکارانیماکارانیآماده سازی انواع پاستاپاستا همرا با انواع سسچطوری پاستا رو درست میکننپاستا چیست


ساندویچ کنگر

ساندویچ کنگر (artichoke Sandwich) یک ساندویچ ساده و در عین حال مقوی هستش. می تونه به عنوان یک غذای رژیمی هم استفاده بشه. وجود کنگر و اسفناج در این ساندویچ باعث مغذی بودن آن شده است.

طرز تهیه ساندویچ کنگر

برای تهیه ساندویچ کنگر ابتدا اسفناج رو تمیز و خرد کنید.

اگه از اسفناج منجمد استفاده میکنید از قبل بذارید که یخش ذوب بشه.

کنگر رو تمیز و شسته و خرد کنید.

کاسه ای بردارید. کنگر خرد شده و اسفناج رو درونش بریزید. پنیر موزارلا، پنیر پارمسان رنده شده، سس مایونز، پودر سیر، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید.

ساندویچ کنگر غذای ایرانیساندویچ کنگر انواع غذاهاطرز تهیه ساندویچ کنگر و بستنیساندویچ های فست فودغذای فست فودی


میگو چینی با برنج

غذاهای آسیایی به خصوص کشور چین پر شده از غذاهای دریایی. یکی از طعم دهنده های اصلی در غذاهای آسیایی سویا سس است. امروز با آموزش میگو چینی با برنج (SHRIMP FRIED RICE) همراه ما باشید.

مرحله ۱

برای تهیه میگو چینی با برنج امروز اول از همه میگو ها رو تمیر کنید. اگه از میگو منجمد استفاده میکنید، کمی قبل از استفاده آنرا از یخچال خارج کنید.

بقیه مواد رو هم آماده کنید. سویا سس، شکر قهوه ای را با هم ترکیب کنید. اگه از آناناس تازه استفاده می کنید، آن را تمیز و به تکه های کوچیک قسمت کنید. اگه از کنسرو آناناس استفاده میکنید تکه ها را از آب آن جدا کنید.

پیازچه را خرد کنید تخم مرغ ها رو درون کاسه ای بریزید. با هم زن دستی یا چنگال هم بزنید. تا زمانی که تخم مرغ ها به خوبی باز شوند.

میگو گونه‌ای از سخت پوستان آبزی است که در بیشتر آبهای جهان اعم از آب شور و آب شیرین یافت می‌شود. میگو یک منبع غذایی برای موجودات دریایی است. میگوها می توانند رو به عقب شنا کنند .آنها مقاومت بالایی در برابر مواد سمی در مناطق آلوده دارند .

انواع میگو | میگو با برنج | میگو سخاری |میگو سوخاری با سیب زمینی | انواع میگو های خوراکی | یک غذای خوش مزه با میگو | با میگو چه غذایی میشود آماده کرد | با میگو چی درست کنم | طرز تهیه میگو چینی | انواع میگو های خوشمزه | طعم میگو چطوری هست | آیا میگو ها خراب میشوند | تاریخچه میگوی ایرانی | میگو پلو با زعفران | خورشت میگو | میگو با سبزیجات | چاشنی های میگو | میگو چاشنی | چاشنی غذایی میگو | انواع غذاهای ایرانی | لیست غذا های ایرانی | غذای سنتی | غذا با میگو | آشپزی با میگو | 

طرز تهیه میگو پفکی – پنج خاصیت میگو – میگو و خواص آن – طرز تهیه میگو پفکی، طرز تهیه میگو سوخاری – طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی – میگو پلو – طرز تهیه میگو پلو تند و خوشمزه – انواع غذا با میگو – شاه میگو یا بقول فرنگی ها لابستر ساحل بندرعباس – میگوی پاسفید – میگوهای مشت‌زن – شاه‌میگوی رودخانه‌ای – شاه‌میگوی بالتیک – میگوی ببری ژاپنی


چیز کیک خامه موز

چیز کیک یا کیک پنیر (به انگلیسی: Cheesecake) شیرینی مغذی و پرمایه‌ای است که از پنیر دَلَمه یا پنیر خامه‌ای و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود.

برای تهیه کیک پنیر غالبا از پنیر خامه‌ای و پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود. این نوع کیک‌ها دو نوع دارند که یا پخته‌شده هستند و یا غیرپخته که پس از آماده‌سازی در یخچال گذاشته می‌شوند تا آماده و سفت گردند. نیویورک چیز کیک اصیل‌ترین نوع چیز کیک است که برای تهیه آن باید نکات زیادی رعایت شود.

امروز آموزش چیز کیک خامه موز رو داریم. این کیک نیازی به پخت نداره. در واقع یک نوع چیز کیک یخچالی است.

کیک امروز دارای ۵ مرحله است. مرحله پوسته اولیه چیز کیک، پودینگ، چیز کیک، آماده سازی خامه و مرحله نهایی.

طرز تهیه چیز کیک خامه موز | انواع چیز کیک های موزی | انواع چیز کیک – چیز کیک خامه ایی – انواع چیز کیک های خامه ایی

چیزکیک یخچالی – چیز کیک توت فرنگی – طرز تهیه چیز کیک شکلاتی – طرز تهیه چیز کیک فری – طرز تهیه چیز کیک یخچالی بدون ژله – طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پخت – چیز کیک – چیز کیک شکلاتی با سس شکلات – طرز تهیه چیز کیک بسیار خوشمزه + عکس چیز کیک – چیز کیک کلاسیک با کراست دایجستیو و تاپینگ ژله – چیز کیک توت فرنگی یخچالی ساده و خوشمزه – چیز کیک دو لایه توت فرنگی و آناناس – چیز کیک سرد یا یخچالی توت فرنگی – دسر – چیز کیک توت فرنگی و ژله – طرز تهیه چیز کیک یخچالی موزی – طرز تهیه چیزکیک دو رنگ بدون فر – فیلم آموزشی طرز تهیه چیزکیک یخچالی – طرز تهیه چیز کیک یخچالی – چیز کیک ساده – طرز تهیه چیز کیک فوری,دسر ساده و خوشمزه – چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت, ساده و آسان – طرز تهیه کیک پنیری ساده – طرز تهیه چیزکیک ساده و خوشمزه

 


تاریخچه آش عباسعلی

آش عباسعلی تاریخچه ای به اندازه ۲۰۰ سال دارد. در آن زمان آشپز متدین و ماهری به نام عباس علی نذر می کند که هر شب در مسجد به مردم آشی ویژه بدهد تا آنها روزه خود را با آن آش افطار کنند. در این آش از گوشت، نخود، لوبیا، عدس، پوره گندم، سبزیجات معطر، روغن کرمانشاهی و ادویه جات استفاده شده بود که مزه ای منحصر به فرد به آن می دادند.

سال ها بعد، این آش پرملات به نام آشپز آن یعنی عباسعلی در کرمانشاه معروف می شود و به یکی از غذاهای مورد علاقه مردم تبدیل می شود. حالا، بعد از ۲۰۰ سال، یاد عباس علی متدین در هر ماه رمضان بر سر سفره های افطاری مردم زنده می شود و مردم با این عقیده که چنین آشی متبرک و خوش یمن است، آن را نذری می دهند.

با طرز تهیه آش عباسعلی همراه ما باشید.

طرز تهیه آش عباسعلی – آش عباسعلی (کرمانشاهی) – طرز تهیه ی آش عباسعلی كرمانشاهی – آموزش انواع آش | طرز تهیه آش عباسعلی آش معروف و سنتی – آش عباسعلی کرمانشاهتصاویر: تهیه و توزیع آش عباسعلی کرمانشاهی  – طرز تهیه آش عباسعلی یکی از خوشمزه ترین آش ها – آش عباسعلیطرزه تهیه آش انواع آش آماده سازی انواع آش ایرانی و سنتی –  آش سنتیآش گیاهی و داروییآش های استان های مختلف دستور پخت انواع آشآش های ایرانیلیست آش های ایرانی

 


پیتزا هاوایی

پیتزا غذایی است به شکل نان گرد صافی که در فر پخته می‌شود. معمولا روی آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر می‌پوشانند. به علاوه دیگر مواد دلخواه را هم روی نان اضافه می‌کنند. پنیری که استفاده می‌شود معمولا پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می‌شود. (ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و …). پیتزا هاوایی یکی از انواع پیتزاهای منطقه هاوایی است.

امروز آموزش پیتزا هاوایی رو داریم. این پیتزا یکم با پیتزاهای ایتالیایی فرق داره. در منطقه هاوایی تهیه میشه. در تهیه پیتزا هاوایی از آناناس استفاده می کنند. پنیرهای مورد استفاده هم پنیر موزارلا و پنیر آسیاگو هستش. با آموزش پیتزا هاوایی همراه ما باشید.

طرز تهیه پیتزا هاوایی

برای تهیه پیتزا هاوایی اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۴ درجه سانتی گراید بذارید تا گرم بشه.

پیتزا هاوایی (Hawaiian Pizza) – طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی – طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ کاری – پیتزا مرغ، پیتزای مرغ و ذرت ایتالیایی

پیتزا مرغ و قارچ، خوشمزه و کشدار – طرز تهیه پیتزا مرغ خوشمزه – طرز تهیه پیتزا مخلوط – طرز تهیه پیتزا مخلوط – طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر – آموزش پخت انواع پیتزا – آموزش آشپزی چاشنی – پیتزا مخلوط مخصوص – طرز تهیه ی پيتزا مخلوط در منزل – طرز تهیه و روش پخت پیتزا مرغ و قارچ (کاری) کشدار و خوشمزه – انواع پيتزا ، طرز تهيه پيتزا خوشمزه – پیتزای لبنانی مواد لازم – پیتزای قارچ و گوشت – طرز تهیه پیتزا با گوشت چرخ کرده – پیتزا با گوشت چرخ کرده – طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر – پیتزا چوبی هاوایی – آموزش و دستور پخت پیتزا هاوایی – پیتزا مرغ – طرز تهیه پیتزا گوشت – طرز تهیه پیتزا هاوایی

پخت انواع پیتزاطرزه تهیه پیتزالیست پیتزا هااسم خوشمزه ترین پیتزا ها

پیتزا مخصوص چاشنی – چاشنی، آشپزی ایده ها , پیتزا هاوایی | آموزش آشپزی | پیتزا خانگی | طرز تهیه پیتزا , پیتزا پان – آموزش آشپزی،آموزش آشپزی انواع غذای ایرانی  , سس پیتزا – آموزش آشپزی , پیتزا با نان فرانسوی – آموزش آشپزی , پیتزا قارچ اسفناج سوئیسی – چاشنی , پیتزا مینی با نان تورتیلا , پیتزا مرغ – چاشنی , پیتزا صبحانه تخم مرغی – آموزش آشپزی ، پیتزا لقمه بادمجانی, چاشنی ، پیتزای قارچ ژامبون ,  دسر پیتزا شکلاتی – آموزش آشپزی چاشنی , طرز تهیه پیتزا مینی با نان تورتیلا


سس باربیکیو

معمولا برای تهیه غذا از انواع چاشنی های متفاوت استفاده می کنیم. یکی از پر مصرف ترین و باارزش ترین چاشنی ها ، سس قدیمی باربیکیو است. سس باربیکیو به هر شکلی وجود دارد از آبکی و غلیظ گرفته تا قرمز و قهوه ای. اما تنها چیزی که می توان گفت این است که این سس کاملا به خورد کباب رفته و آن را بسیار لذیذ می کند. این نوع سس دارای انواع طعمها است. شیرین، ترش، تند، ادویه دار، دودی و سیر دار. اغلب مردم انواع طعم ها را با هم ترکیب می کنند تا طعم دلخواه خود را به دست آورند.

سس باربیکیو یک اختراع آمریکایی نیست. این سس از مدت ها قبل از پیداش آمریکای نوین نیز وجود داشته است. اگرچه آمریکایی ها این سس را اختراع نکردند ولی گام بزرگی در پیشرفت این سس برداشته اند. البته تهیه این سس بسته به محل زندگی شما و گیاهان موجود در آن منطقه از نظر طعم متفاوت است.

تاریخچه سس باربیکیو

اول از همه باید بگم که باربیکیو معنای واقعی خود را از دست داده است. وقتی که شما استیک، هات داگ و یا همبرگر را بر روی آتش مستقیم درست می کنید، به این کار میگن گریل کردن نه باربیکیو.

باربیکیو زمانی است که شما گوشت را بر روی آتش مستقیم درست کنید. اما موضوع اینه که غارنشینها هم گوشت را بر روی آتش درست می کردن. شما که فکر نمی کنید اونا هم باربیکیو می خوردند؟ مسلماً نه. چرا؟ خوب معلومه چون باربیکیو به سس مخصوص نیاز داره!

باربیکیو چیست؟

 انواع سس , طرز تهیه سس – چاشنی : آموزش آشپزی چاشنی , سس بخارا – چاشنی : آموزش آشپزی چاشنی , کباب شیشلیک با سس سویا , مرغ برشته با سس داغ , سس کچاپ خانگی | آموزش آشپزی

انواع سس باربیکیو ، طرز تهیه سس باربیکیو ، چاشنی های غذایی ، چاشنی سس و ادویه ، چاشنی برای باربیکیو

 

 


پودر سوخاری

پودر سوخاری خانگی یا آرد سوخاری معمولا از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فرآورده از یک خانواده هستند.

این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک، قهوه‌ای و برشته می‌شود.اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می‌آید. در واقع، نان‌های تست چنانچه به فروش نروند، به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نبوده و اگر دچار فساد نشده باشند دوباره به کارخانه باز می‌گردند و مجددا در فر قرار می‌گیرند تا به صورت خشک شده درآیند. این فرایند درباره نان‌هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می‌دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته‌ بندی و روانه بازار می‌کنند.

خودتان آرد سوخاری درست کنید

طرز تهیه پودر سوخاری

دانستنی‌های آرد سوخاری

تهيه آرد سوخاري در خانه

روش تهیه پودر سوخاری در منزل

آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید

طرز تهیه آرد سوخاری

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

انواع پودر سوخاری

 

آرد سوخاری
پودر سوخاری یا آرد سوخاری معمولاً از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فرآورده از یک خانواده هستند. ویکی‌پدیا
اطلاعات غذایی

 

ویتامین های موجود در پودر سخاری ، ارزش غذایی پودر سخاری 

مقدار در هر ۱۰۰‏ g

(انرژی (کیلوکالری ۳۹۵
چربی کل ۵ g
چربی اشباع ۱٫۲ g
چربی چنداشباع‌نشده ۲٫۱ g
چربی تک‌اشباع‌نشده ۱ g
کلسترول ۰ mg
سدیم ۷۳۲ mg
پتاسیم ۱۹۶ mg
کربوهیدرات کل ۷۲ g
فیبر غذایی ۴٫۵ g
قند ۶ g
پروتئین ۱۳ g
ویتامین آ ۰ IU ویتامین ث ۰ mg
کلسیم ۱۸۳ mg آهن ۴٫۸ mg
ویتامین د ۰ IU ویتامین ب۶ ۰٫۱ mg
ویتامین ب۱۲ ۰٫۴ µg منیزیم ۴۳ mg

 

 


زولبیا ماه رمضان

زولبیا  در اصل  زلیبی یا زلبی تغییر یافته واژه صلیبی می باشد چون به شکل صلیبی که دور آن یک دایره می کشیده اند ساخته می شده.این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته می شود.زولبیا (در فارسی و عربی) و یا جلبی (در فارسی دری و هندی) نوعی شیرینی است که معمولا همراه با بامیه و گوش‌فیل به فروش می‌رسد. از مواد اولیه این نوع شیرینی می‌توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می‌کنند. معمولا در ماه رمضان مصرف بامیه و زولبیا نسبت به دیگر ماه‌های سال بیشتر می‌شود. تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.


بامیه ماه رمضان

یکی از شیرینی هایی که بیشتر در ماه مبارک رمضان پخته و استفاده میشه، بامیه هستش. به خاطر شرینی زیادی که داره در سحر هم استفاده میشه و می تونه جلوی ضعف زود هنگامو بگیره. با آموزش این شییرینی خوشمزه خونگی همراه چاشنی باشید.

 

 

 

 

 

لیست غذا های ایرانی  |غذای ایرانی | بهترین غذای ایرانی | غذای سنتی ایران | آموزش آشپزی چاشنی