در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

حساسیت غذایی | حساسیت به غذا | غذا حساسیت زا | باقالی | ماهی | گوجه | تخم مرغ

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 164

تاریخ : ۰۳ / شهریور / ۱۳۹۵

حساسیت به غذا

برخی افراد حساسیت نسبت به بعضی غذاها دارند.

مقدار ماده غذایی مورد نیاز برای تحریک فرد مبتلا به حساسیت، می تواند بسیار کم باشد. برای مثال، ذرات کوچک از یک ماده غذایی در هوا که حتی استشمام هم نمی شود، می توانند واکنش های کشنده ای را در فرد مبتلا به حساسیت ایجاد نمایند.

هر ماده غذایی می تواند محرک باشد؛ اما مواد غذایی حساسیت زا دارای گلوتن، ذرت، صدف، بادام زمینی و سویا می باشند.

بیشتر افراد مبتلا به حساسیت پس از مصرف ماده غذایی خاصی، دچار اسهال، علائم پوستی جوش، ورم و استفراغ می شوند.

البته این گونه ناهنجاری ها ریشه ارثی دارند و اساسا از اعضای خانواده به فرد منتقل می گردد.