در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

چلو کباب ایرانی | طرز تهیه چلو کباب | مواد لازم چلو کباب | کباب کوبیده

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 162

تاریخ : ۰۶ / شهریور / ۱۳۹۵

غذای ایرانی | چلو کباب

چلو کباب یکی از اصیل ‌ترین و از معروف‌ ترین غذاهای ایرانی است.

این غذا متشکل از چلو کره و کباب است که با سماق و گوجه فرنگی مصرف می‌شود.

قديمی ترين چلوكبابی در تهران تاسيس شده،در حدود ۱۲۰ سال پيش بوده است .

اعتمادالسلطنه در نوشته هايش می نويسد اولين چلوكبابی نامش نايب بوده است كه در بازار تهران قرار داشته است.

شبيه رستورانهای اروپائيان غذا را بر روی ميز سرو می كرده است.

ولی اسناد ديگری نيز موجود می باشد كه اولين چلوكبابی در تبريز نزديك مرز با قفقاز تاسيس شده بوده است.

پيشخدمتهای رستوران نايب درآن زمان برنج ها را به صورت هرم در بشقابها قرار می دادند. همراه آن تكه كره ای نيز سرو می شده است.

پيشخدمتها يكی يكی برنجها را بر سر ميزها می بردند و بلافاصله نفر بعدی.

كبابها را با سيخ در بشقابها قرار می داده است.

در آن زمان هر نفر مي توانسته هر چند تا مايل بوده است كباب بخورد و مبلغی كه از مشتريان گرفته می شده است يكسان بوده است. فرقی بين كسيكه يك سيخ كباب خورده و چهار يا پنج سيخ نبوده است.