شله زرد ایرانی | طرز تهیه شله زرد | مواد لازم شله زرد | دسر ساده | دسر خوشمزه
غذای ایرانی | شله زرد
شله یک دسر سنتی ایرانی است. در بعضی اعیاد و عزاداریها، تهیه و توزیع میشود.
شله زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ و شیرین است و روی آن را دارچین و خلال بادام و خلال پسته میریزند.
شله زرد عموما به یک طریق پخته میشود و به خصوص از آن در ماه رمضان برای صرف افطار استفاده میشود.
مواد تشکیلدهنده شله زرد ، برنج، شکر، زعفران، گلاب، هل، مغز پسته یا بادام، دارچین و روغن یا کره است.
از آنجا که این دسر بیشتر در ایام مذهبی تهیه و توزیع میشود، روی آن را با پاشیدن دارچین منقوش به عبارات مذهبی میکنند.