در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سمبوسه جنوبی | طرز تهیه سمبوسه | مواد لازم سمبوسه | سمبوسه تند | سنبوسه

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 550

تاریخ : ۰۶ / شهریور / ۱۳۹۵

سمبوسه جنوبی | طرز تهیه سمبوسه | مواد لازم سمبوسه | سمبوسه تند | سنبوسه
غذای ایرانی | سمبوسه

سمبوسه یا سنبوسه خوراکی است که از خمیر پهن ‌شده درست می‌شود. به همبن دلیل نوعی پای محسوب می‌شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند.

سمبوسه از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان پخت می‌شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده است.

در تهیه سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده می‌شود.

سمبوسه در ایران به عنوان خوراکی و نه وعده غذایی مصرف می‌شود.

امروزه تقریبا سمبوسه یک غذای جهانی است.در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستورانهای ایرانی و لبنانی و یا افغانی در کشورهای خارجی معمولا وجود دارد.