در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

دیزی | آموزش آشپزی چاشنی | طرز تهیه دیزی | آبگوشت | غذای سنتی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 768

تاریخ : ۰۵ / شهریور / ۱۳۹۵

دیزی | آموزش آشپزی چاشنی | طرز تهیه دیزی | آبگوشت | غذای سنتی

غذای ایرانی | دیزی

دیزی یا آبگوشت از غذاهای اصیل ایرانی است.

یکی از عوامل این مسئله، شیوه کوچی و عشایری زندگی نیاکان ایران، بر پایه فرهنگ دامپروری است.

در تهیه دیزی از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی و برخی حبوبات از قبیل نخود و لوبیا استفاده می‌شود.

خوراکی رقیق که از پختن گوشت و پیاز و سیب زمینی و حبوبات درست می‌شود که در دو مرحله می‌خورند.

اول آب آن را با تکه‌ های نان مخلوط نموده، می‌خورند، به این کار ترید می گویند.

بقیه مواد را می‌ توان با گوشت‌ کوب کاملا کوبیده و یا نکوبیده با نان، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی خوردن میل کرد. به این قست از دیزی گوشت کوبیده می گویند.

در صورت پخته شدن در ظروف سنگی آن را دیزی سنگی می‌نامند.

برخی افراد از طریق ترید کردن، نان‌های بیات و نسبتاً خشک را به مصرف مفید می‌رسانند.

همچنین دیزی یکی از غذاهای محلی همدان به شمار می‎آید.

از انواع آبگوشت می توان به آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغور اشاره کرد.