در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

خورش ایرانی | طرز تهیه خورش | مواد لازم خورش | خورش قیمه | خورش قرمه سبزی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 132

تاریخ : ۰۶ / شهریور / ۱۳۹۵

خورش ایرانی | طرز تهیه خورش | مواد لازم خورش | خورش قیمه | خورش قرمه سبزی
غذای ایرانی | خورش

خورش به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌ دار از سبزیجات سرخ شده و يا حبوبات آب پز هستند كه همراه با گوشت پخته ميشوند.

در آشپزی ایرانی ، خورش یا خورشت کاربرد فراوان دارد. معمولا خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده می‌شود.

خورشهای ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند.

ایرانیان چلو خورش که به آن برنج و خورش هم گفته می‌شود را در غذاهای روزانه، میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده می‌کنند.

از انواع خورش ‌های ایرانی می‌توان به خورش ‌های قرمه سبزی، قیمه بادمجان، فسنجان، خورش کرفس، خورش قیمه، خورش آلو اسفناج، خورش هویج، خورش بامیه، خورش کنگر، ، خورش خلال بادام و انواع خورش مرغ مانند مرغ ترش و مسمای مرغ اشاره کرد.