در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

خوراک اشکنه | اشکنه | طرز تهیه اشکنه | اشکنه کشک | آموزش آشپزی چاشنی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 424

تاریخ : ۰۵ / شهریور / ۱۳۹۵

خوراک اشکنه | اشکنه | طرز تهیه اشکنه | اشکنه کشک | آموزش آشپزی چاشنی
غذای ایرانی| اشکنه

اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود.

تاریخچه اشکنه طولانی است. ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است. هم اکنون نیز در میان مردم مشهد و دیگر شهرهای خراسان طرفدار زیادی دارد.

این خوراک دارای انواع مختلف است و در میان افراد گوناگون به روش ‌های مختلف پخته می شود. إشکنه اوجز، إشکنه اودوغ، إشکنه سیب زمینی، إشکنه پیاز، اشکنه سیب زمینی پیاز از انواع اشکنه می باشد.

در تمامی اشکنه ‌ها ابتدا پیاز خورد شده در روغن سرخ می ‌شود. سپس دیگر مواد به آن افزوده می‌شود.

برای تهیه اشکنه پیاز ابتدا پیازهای خلال شده را سرخ کرده تا طلایی شود. سپس مقداری شنبلیله خشک شده را به پیاز ها می‌افزاییم و تفت می‌دهیم. مقداری زردچوبه و نمک به آن اضافه نموده و بس از افزودن آب به آن در قابلمه را می‌بندیم تا پخته شود. این غذا معمولا به صورت تلیت کردن نان در آن سرو می‌شود.

اشکنه پیاز سیب ‌زمینی از رایج ‌ترین انواع اشکنه است. پس از طلایی شدن پیازها به تعداد هر نفر دو عدد سیب زمینی خورد شده را اضافه می‌کنیم. بعد ادویه و زردچوبه و سپس آب را به آن اضافه می‌کنیم. در قابلمه را می‌بندیم تا با حرارت کم نیم ساعت جوش بخورد. اشکنه بطور کلی نیاز به گوشت مرغ و یا هیچ نوع گوشتی ندارد و در واقع این یک غذای گیاهی است و از کهن‌ترین غذاهای رایج در ایران است.