حلیم ایرانی | طرز تهیه حلیم | مواد لازم حلیم | طرز تهیه هلیم | مواد لازم هلیم
غذای ایرانی | حلیم
حلیم یا هَلیم از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه است. با گوشت و گندم یا بلغور پخته میشود.
حلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است.
اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده میشود.
رنگ حلیم با شکر عوض میشود.
حلیم معمولا به عنوان صبحانه یا در ماه رمضان به عنوان افطاری مصرف میشود. با سرشیر، دارچین، کنجد، شکر و گوشت ریز شده مرغ یا بوقلمون تزئین میشود.
مصرف حلیم، در روزهای ماه رمضان به عنوان غذای وعدههای افطار و سحر روزه داران، رایج است.