در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

جوجه کباب ایرانی | طرز تهیه جوجه کباب | مواد لازم جوجه کباب | آموزش آشپزی چاشنی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 147

تاریخ : ۰۶ / شهریور / ۱۳۹۵

جوجه کباب ایرانی | طرز تهیه جوجه کباب | مواد لازم جوجه کباب | آموزش آشپزی چاشنی
غذای ایرانی | جوجه‌ کباب

جوجه‌کباب یکی از غذا های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است.

در تهیه جوجه‌کباب، قطعات خوردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریبا طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه ‌جات قرار می‌دهند.

پس از اینکه قطعات گوشت طعم ‌دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب ‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند.

جوجه کباب از غذا های بسیار محبوب نزد ایرانیان است.