در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

جغور بغور ایرانی | طرز تهیه جغور بغور | مواد لازم جغور بغور | آموزش آشپزی چاشنی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 827

تاریخ : ۰۶ / شهریور / ۱۳۹۵

جغور بغور ایرانی | طرز تهیه جغور بغور | مواد لازم جغور بغور | آموزش آشپزی چاشنی
غذای ایرانی | جغور بغور

چَغور پَغور که نام دیگر آن جیغیر بیغیر است، غذایی است که از دل و جگر و قلوه گوسفند و بارساخ تهیه می شود.

البته بارساخ یا همان روده گوسفندی فقط در شهر زنجان به جیغیر بیغیر اضافه می‌شود و مختص همین شهر تاریخی می باشد .

جغور بغور غذای سنتی شهر زنجان است.

البته در گذشته بخاطر اینکه قیمت چندان بالایی نداشته در واقع فست فودی برای اقشار متوسط و پایین جامعه به حساب می‌آمده است.