غذای ایرانی | تهچین
ته چین یک غذای ایرانی است. از مخلوط برنج، انواع گوشت، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست میشود.
تهچین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی هاست.
ته چین از دو بخش تشکیل شدهاست:
اول قشر کلفت تهدیگ زعفرانی که مقداری گوشت یا مرغ پخته در آن قالبگیری شده است.
دوم چلو سفید که روی ته دیگ ریخته میشود و هنگام کشیدن غذا زیر ته دیگ یا کنار آن قرار میگیرد و در واقع مکمل آن است.
بخش چلو سفید قابل حذف است. در سالن های غذاخوری اغلب ته چین را به همان صورت قشر ته دیگ درست میکنند، اگرچه در خانهها این روش کمتر معمول است.