در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ترشی | طرز تهیه ترشی | مواد لازم ترشی | ترشی لیته | ترشی کلم | ترشی پیاز

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 911

تاریخ : ۰۶ / شهریور / ۱۳۹۵

ترشی | طرز تهیه ترشی | مواد لازم ترشی | ترشی لیته | ترشی کلم | ترشی پیاز
غذای ایرانی | ترشی

ترشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است.

ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌ بار است.

خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک و یا سرکه دارای حالت اسیدی قرار می دهند.

با استفاده از این فرایند، می توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت.

اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است.