در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

میرزا قاسمی گیلانی | غذای گیلانی | غذا با بادمجان | غذای ایرانی | غذای سنتی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 258

تاریخ : ۲۷ / مرداد / ۱۳۹۵

میرزاقاسمی | غذای گیلانی | غذا با بادمجان | غذای ایرانی | غذای سنتی
آشپزی گیلان-میرزا قاسمی

مواد لازم:

بادمجان

گوجه فرنگی

سیر، تخم مرغ

ادویه و رب گوجه فرنگی.

ابتدا بادمجان‌ها را روی ذغال (امروزه چراغ گاز) کباب می‌کنند.

سپس پوست سوخته آن را جدا کرده، با گوشت کوب و یا ساطور تخته (در گذشته به کار می‌رفت) می‌کوبند.

آنگاه بادمجان‌ ها را با مقداری زرد چوبه در روغن تفت داده و سیر را نیز که قبلا خرد و سرخ کرده ‌اند، به آن اضافه می‌کنند.

در تابستان و بهار مقداری گوجه فرنگی را ریز خرد کرده، به مخلوط سیر و بادمجان اضافه می‌کنند/

در زمستان از رب گوجه فرنگی استفاده می‌کنند. وقتی گوجه (رب) نیز تفت داده شد، تخم مرغ را اضافه می‌کنند.