در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شیرینی گیلانی | شیرینی محلی | شیرینی سنتی | طرز تهیه شیرینی | شیرینی خوشمزه

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 3940

تاریخ : ۲۷ / مرداد / ۱۳۹۵

شیرینی گیلانی | شیرینی محلی | شیرینی سنتی | طرز تهیه شیرینی | شیرینی خوشمزه
آشپزی گیلان- شیرینی محلی گیلان

پلادانه حلوا، عسلی حلوا، خرش حلوا، شیرینی پادرازی، حلوای به، نان برنجی، نان نخودچی، باقلوا و شیرینی سام پوسته (شکم پر) از انواع شیرینی‌های قدیمی و سنتی است که برای عید نوروز در گیلان تهیه می‌شود.

خاتون پنجره (نان پنجره‌ای)، سمنو، دوشاب برنج حلوا

ترک حلوا، فرنی، رشته‌ خشکار، گل پالوده (عموما در ماه رمضان استفاده می‌شود)، تین پالدو

رقایب حلوا (خیرات در یادروز درگذشتگان)

انواع کلوچه:کلوچه فومن، کلوچه لاهیجان، کاکا و کوکی لاهیجان

انواع نان محلی: نان لاکو که از آرد برنج تهیه می‌شود، نان خلفه، نان تبیجان، نان کشتا (آرد برنج + کدو حلوایی + دانه گیاه خرفه)