در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سیر قلیه | غذای گیلانی | آشپزی گیلان | غذای ایرانی | غذای سنتی | غذا

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 995

تاریخ : ۲۷ / مرداد / ۱۳۹۵

سیر قلیه | غذای گیلانی | آشپزی گیلان | غذای ایرانی | غذای سنتی
آشپزی گیلان- سیر قلیه

نوع اول

مواد لازم

برگ سیر

سیر

شوید خشک

لپه

مرغ

تخم‌مرغ

ترشی (آبغوره یا آب انار)

ادویه

روغن

نخست برگ سیر را به همراه سیر رنده شده و شوید خشک، در روغن تفت می‌دهند.

لپه آب‌ پز شده را به مرغ آب‌ پز شده، آب مرغ و ترشی مورد نظر اضافه می کنند.

به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم می‌جوشانند.

بعد از جا افتادن خورش، به تعداد مورد نظر تخم‌مرغ اضافه می‌کنند.

نوع دوم:

مواد لازم:

برگ سیر

تخم‌مرغ

ترشی (آب لیمو)

مرغ یا مرغابی

ادویه

ابتدا برگ سیر را خرد کرده، به همراه زردچوبه سرخ می‌کنند.

سپس آب مرغ، ترشی و مرغ را به آن اضافه کرده و بعد از اینکه آب مرغ تبخیر شد، به تعداد مورد نیاز تخم مرغ اضافه می‌کنند.