در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

خورش کدو حلوایی | کویی خورش | غذای گیلانی | غذای محلی | غذای ایرانی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 750

تاریخ : ۲۷ / مرداد / ۱۳۹۵

آشپزی گیلان-کویی خورش یا خورش کدو حلوایی

مواد لازم:

کدو حلوایی

گردو

عدس

خرما

ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته. به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب می‌پزند.

عدس را نیز قبلا آب‌پز کرده و به همراه کدو می پزند.

با هاون یا گوشت کوب می‌کوبند تا کاملا له شود.

سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده و تفت می‌دهند.

در آخر نیز خرما را از هسته جدا کرده، به مواد یاد شده اضافه می‌کنند.