در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

خورش آلو مسما | غذای گیلانی | آشپزی گیلان | غذا با مرغ | غذا خوشمزه

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 155

تاریخ : ۲۷ / مرداد / ۱۳۹۵

آشپزی گیلان-خورش آلو مسما

مواد لازم

گوشت مرغ یا مرغابی

پیاز سرخ شده

آلوی بخارایی

رب گوجه ترش (آب انار یا آب نارنج)

بادمجان

گوجه فرنگی

ادویه.

مرغ آب‌پز شده را به همراه پیاز سرخ شده، رب و آلوی خیس داده شده، در روغن و ادویه تفت می‌دهند.

سپس ۲ لیوان آب مرغ، به مواد اضافه نموده و روی حرارت ملایم می‌گذارند تا به تدریج آب مرغ تبخیر شود.

در پایان نیز غذا را با بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده، تزیین نموده و میل می‌کنند.

در صورت نبودن آب انار، می‌توان از ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری رب انار به اضافهٔ مقداری شکر استفاده کرد.