ترش تره | غذای گیلانی | آشپزی گیلانی | آشپزی ایرانی | غذا سنتی | غذا خوشمزه
آشپزی گیلان- ترش تره
مواد لازم:
سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، چغندر)
برنج
سیرخام
ترشی (آب نارنج یا آب انار)
آلوچه سبز
تخم مرغ
ادویه
ابتدا سبزی ها را با ساطور، ریز خرد میکنند.
سپس به اندازه یک لیوان آب و نیم لیوان برنج (برای یک کیلو سبزی خرد شده) که قبلا خیسانده اند، در قابلمه می ریزند تا سبزی و برنج کاملا پخته شود.
سپس سیر را خرد کرده، با زردچوبه و روغن سرخ میکنند و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنند.
در آخر، در ترشی مورد علاقه، مقداری آرد برنج (گندم) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه میکنند.
این کار سبب لعابدار شدن خورش میشود. در پایان نیز تخم مرغ ها را اضافه نموده، میل میکنند.