در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

باقلا خورش | باقالاقاتق | غذای گیلانی | غذای ایرانی | آشپزی گیلانی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 145

تاریخ : ۲۷ / مرداد / ۱۳۹۵

آشپزی گیلان- باقلاخورش (خورش باقلا)

مواد لازم:

لوبیای خورشی (پاچ باقلا)

شوید (خشک یا تر)

سیر خام (برگ سیر)

تخم مرغ

ادویه

روغن

ابتدا باقالی ‌ها را پوست کنده (از غلات سبز و پوسته دوم جدا می‌کنند).

همراه با سیر خلال شده یا برگ سیر خرد شده، با مقداری روغن در قابلمه (یا گمج که ظرفی گلی است و در گذشته کاربرد بیشتری داشته) کمی سرخ می‌کنند.

سپس مقدار کمی زردچوبه و شوید به باقالی اضافه نموده و تفت می ‌دهند.

در پایان، یک یا دو لیوان آب به مواد اضافه نموده و بر روی حرارت ملایم می ‌گذارند، تا وقتی که روغن غذا در روی قابلمه بالا بیاید. آنگاه تخم مرغ را اضافه می‌کنند.

در تهیه باقلا خورش از گوشت استفاده نشده ‌است.نگران نباشید. زیرا تخم مرغ یک جانشین مناسب برای گوشت است. انرژی حاصل از یک عدد تخم مرغ ۷۵ کالری است که معادل انرژی یک واحد (۳۰گرم) گوشت با چربی متوسط است.