سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

انواع شکلات | شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر |شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 1518

تاریخ : ۱۳ / مهر / ۱۳۹۵

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

انواع شکلات | تاریخچه شکلات | تاریخچه کاکائو |تاریخچه شکلات تلخ | تاریخچه مواد غذایی تاریخچه شکلات امروزی

کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت می‌شده است. مدارک باستان‌شناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود ۱۱۰۰ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب می‌شد و از دانه‌های کاکائو هم به عنوان پول استفاده می‌کردند. درگذشته شکلات بیشتر در نوشیدنی‌های شکلاتی کاربرد داشته‌است.

شوکوهولیک : به فرد عاشق شکلات، شوکوهولیک گفته می‌شود. اولین بار، فاتحان اسپانیایی کاکائو را برای نشان دادن به پادشاه و ملکه اسپانیا از آمریکا به اروپا آوردند؛ و خیلی زود، این ماده جزو مواد غذایی قاره اروپا گردید. آن زمان از شکلات تنها در انواع نوشیدنی‌ها استفاده می‌شد که البته مقداری شکر به نوشیدنی اضافه می‌کردند تا تلخی نوشیدنی گرفته شود. تا قرن ۱۷، شکلات در اروپا، ماده غذایی گران‌قیمتی محسوب می‌شد که تنها ثروتمندان از آن استفاده می‌کردند.

انواع شکلات , در سال ۱۸۲۸م، هلندی‌ها روشی اختراع کردند که طی آن، چربی دانه‌های کاکائو را می‌گرفتند و از آن، کره کاکائو تهیه می‌کردند. از باقی‌مانده دانه کاکائو هم پودر کاکائو تهیه نمودند. همچنین طی روشی دیگر، شکلات را قلیایی نموده و به این ترتیب، مزه تلخ آن را از بین می‌بردند. از آن زمان بود که شکلات‌ها به شکل امروزی تهیه شد. گفته شده که جوزف فرای، اولین کسی بود که در سال ۱۸۴۷م، شکلات‌های امروزی را عرضه نمود که به راحتی قابل خوردن باشند.

با وجود پیشرفت‌هایی که در صنعت شکلات انجام شد، شکلات محبوبیت فراگیر خود را مرهون جنگ جهانی اول است. در طول این جنگ، این ماده غذایی به عنوان جیره غذایی سربازان به کار گرفته شد و سربازان پس از بازگشت از جنگ، بهترین مبلغ آن بودند. به این ترتیب تا سال ۱۹۳۰ حدود ۴۰ هزار نوع شکلات گوناگون تولید شد.

شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

 

انواع شکلات | لیست شکلات ها | شکلات های مختلف | انواع شکلاتها | انواع کاکائو

شکلات با در صدهای گوناگون تا ۹۰درصد :

شکلات ضیافتشکلات‌ها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه‌تر و تلخ‌تر می‌شود.

شکلات‌ها از ۱۰٪ شکلات سفید تا ۹۹٪ دارک چاکلیت یا شکلات تلخ , درجه‌بندی می‌شوند.

معمولاً اسانس نعنا اسانس پرتقال، اسانس موز , اسانس توت فرنگی و … را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.

در شکلات‌های تخته‌ای از مغز میوه جات مثل، گردوفندق , بادام زمینی و … استفاده می‌شود.

انواع شکلات , گاهی عسلکاراملمرباکشمش یا شراب هم در تهیه شکلات به کار می‌رود. شکلات یکی از معروف‌ترین اسنک‌ها در همه جای دنیاست .

یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای موم پارافین در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشند.

شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

 

انواع شکلات | شکلات در ایران | شکلات ایرانی | تاریخچه شکلات در ایران | شکلات تولید ایران | مصرف شکلات در ایران | شکلات ایرانی

تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه‌اندازی شد.

محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. در دهه‌های اخیر این شرکت‌ها بطرف تولید شکلات‌های تخته‌ای و لقمه‌ای در قالب مجلسی حرکت کرده‌اند. بطوری که امروزه انواع تافی کاراملکرم کاکائوکارولین و شکلات‌های مغزدارفانتزی , تیره و روشن در اشکال مختلف با بسته بندی‌های مناسب تولید می‌کنند.

از فناوری پیشرفته در زمینه استفاده از دانه‌های روغنی کاکائو برخوردارند و برخی از آن‌ها در سال‌های اخیر به عنوان واحدهای تولید کننده یا صادر کنند نمونه انتخاب شده و جوایزی هم دریافت داشته‌اند.

امروزه حدود ۱۰۰۰ واحد صنعتی با ظرفیت تولید سالانه حدود تن میلیون تن شیرینی و شکلات در ایران فعالیت دارند. اما حجم تولید آن‌ها حدود ۵۰ درصد ظرفیت آن‌هاست و حدود ۲۰ درصد از آنچه تولید می‌کنند به خارج صادر می‌شود. صادرات شکلات ایرانی در دهه اخیر افزایش چشم گیری داشته‌است.

شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

 

انواع شکلات | خواص شکلات | فواید شکلات | شکلات های مفید | خاصیت های شکلات | آیا شکلات خاصیت دارد

نوع سیاه شکلات به دلیل وجود آنتی اکسیدان جلوی تولید رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد و بنابراین مفیدتر است. همچنین مصرف شکلات به راحتی از پوکی استخوان پیشگیری کرده و سرعت پیشرفت آن را کاهش می‌دهد. مصرف شکلات برای سگ‌هاگربه‌ها و اسب‌ها مضر است و همچون سم در بدن آن‌ها عمل می‌کند.

انواع شکلات | پیشنهاد

شکلات تیره برای سلامتی مفید در نظر گرفته شده است و حتی خوردن هر روز بخش کوچکی از شکلات تیره در سالم نگه داشتن قلب و کاهش کلسترول بد کمک می‌کند.
شکلات تیره نیز منبع خوبی از انرژی است و به دلیل آن گسترش می‌یابد به آرامی به خون و سطح انسولین را افزایش نمی‌دهد. در واقع، شاخص قند خون شکلات تیره در تنها ۲۲ تخمین زده شده است , بنابراین، آن را فراهم می‌کند انرژی پایدار است ایده‌آل برای فعالیت‌های استقامتی و نیز دوره‌های آموزشی با وزنه است.
اگر شما شکلات تیره را دوست ندارد، با یک شکلات خفیف با کاکائو ۴۵–۵۵٪ شروع کنید. شیرین شکلات مانند شکلات شیر طعم می‌شود و نه بیش از حد تلخ است.

اگر شما بیشتر ماجرا جو هستید، می‌توانید شکلات کاکائو  ۱۰۰٪ یا بدون شکر را تجربه کنید.
تشکیل لکه‌های سفید یا چربی شکوفه شکلات با توجه به جدایی بخشی از چربی موجود در شکلات است. اگر چه بر جنبه زیبایی شناسی شکلات اثر دارد ولی خوردن آن اشکالی ندارد.

این عیب به گرما و رطوبت ارتباط دارد. شکلات را در جای خشک و خنک و عاری از بو ذخیره کنید.

 

انواع شکلات | بهترین مارک‌های شکلات | بهترین شکلات ها | معروف ترین مارک های شکلات | شکلات های باکلاس | اسم شکلات ها | لیست مارک شکلات ها

میشل Cluizel، Wedel، Domori، Amedei، Valrhona، Neuhaus، Marcolini، Lindt، Felchlin، Guittard، Scharffen برگر، سانتاندر، ماداگاسکار، وایس، ال ری ، تئو، Bonnat، Pralus، Kaoka، Castelain، Slitti، Dagoba، سبز و سیاه ، Ghirardelli .

شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

انواع شکلات | چند هشدار | نکته هایی درباره شکلات | درباره شکلات بیشتر بدانید | هشدار در مصرف شکلات | مضرات شکلات

انواع شکلات , در حالی که شکلات تیره اندک برای شما خوب است ولی پر کالری است و می‌تواند شکلات باعث افزایش وزن شود.
اگرا آلرژی به شکلات دارید، بهترین است که از خوردن شکلات خودداری کنید .
شکلات حاوی محرک، theobromine بوده و ممکن است شما را بی خواب کند.
از آنجا که شکلات می‌تواند سگ , پرندگان و حیوانات دیگر را از بین ببرد , هرگز به حیوانات غذای شکلات ندهید.
کودکان شکلات تیره را دوست ندارند و شکلات شیری برای کودکان بیشتر مناسب است.

بهترین مارک‌های شکلات | بهترین شکلات ها | معروف ترین مارک های شکلات | شکلات های باکلاس | اسم شکلات ها

Cluizel , Wedel , Domori , Amedei , Valrhona , Neuhaus , Marcolini , Lindt , Felchlin , Guittard , Scharffen , Bonnat , Pralus , Kaoka , Castelain , Slitti , Dagoba , Ghirardelliمیشل , برگر , سانتاندر , ماداگاسکار , وایس , ال ری , تئو , سبز و سیاه

شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتیشکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

انواع شکلات , روش تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر

مواد لازم :
بیسکویت پتی بور : ۱ بسته
کره : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : دو عدد
پودر کاکائو : ۲ ق غ
پودر قند : ۶ ق غ
شکلات تلخ : ۱۰۰ گرم
وانیل : یک هشتم ق چ
رنده پوست پرتقال : یک چهارم ق چ
روش تهیه :
کره و شکلات رو روی بخار آب قرار میدیم تا ذوب شن
دقت کنید آب جوش به کف ظرف شکلات نخوره
رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم (ترکیب پرتقال و شکلات خوشمزه است اما میتونید حذفش کنید)
بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و کماکان ویسک میکنیم

 

۲) تخم مرغها رو اضافه کرده ویسک میکنیم

پودر قند رو هم اضافه میکنیم (اگر نمیخواید زیادی شیرین شه حتما از شکلات خیلی خیلی تلخ استفاده کنید. وگرنه میتونید مقداری از پودر قند رو با پودر بیسکویت جایگزین کنید. ولی من پیشنهاد میکنم با شکلات تلخ شیرینیش رو بگیرید)
بعد از سه چهار دقیقه از روی حرارت برداشته وانیل رو اضافه میکنیم
حالا اجازه میدیم کمی سرد شه

۳) من بسته بیسکویت رو کوبیدمش به میز تا خورد شه . بعد بسته رو باز کردم و ریختم توی مخلوط. هدف اینه که تیکه های بزرگ بیسکویت داشته باشیم

۴) صبر میکنیم تا سفت شه و خودش رو بگیره (اگه عجله دارید روی ظرف حاوی یخ بذارید و هم بزنید) روی سلفون میذاریم

۵) و به قطر حدودی ۷ سانت میپیچیمش میذاریم توی یخچال تا کاملا سفت شه

۶) سلفون رو باز میکنیم (همین الانشم خوشگله)

۷) و با کارد بزرگ برش میزنیم

۸) اگر میخواید برای مدت طولانی نگهداری کنید حتما توی ظرف در بسته باشه و بهتره برش هم نزنید که فرمش به هم نخوره. هر چند که بعد از برش خوردن خوب خودش رو نگه میداره

۹) بافت لطیف و طعم خیلی خوبی داره و تیکه های بیسکویت هم خوشمزه اش کرده. اصلا همین تیکه های بیسکویت (در کمال تعجب من) باعث شده بود که آقای شوهر بیشتر از من ازش بخوره!

ساده سریع و خوشمزه و اصلا هم طعم کره توش احساس نمیشه (البته دوستانی که خیلی با کره مشکل دارن بهتره بیخیالش شن)
شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتیشکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

 

مارک شکلات های معروف | تیرامیسو شکلاتی | شکلات گلاسه | شکلات خارجی | شکلات صبحانه | شکلات خانگی | شکلات گردویی | طرز تهیه شکلات ساده

موس شکلاتی قالبی _ پاناکوتای شکلاتی _ طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی _ طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی _ طرز تهیه شکلات بدون فر _ طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی _ تیرامیسو شکلاتی _ طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی _ پاناکوتای شکلاتی _ خامه فرم گرفته شکلاتی _ تیرامیسو شکلاتی _ طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی با پتی بور _ طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی _ طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی با پتی بور _ طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی _ تیرامیسو شکلاتی _ طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی _ طرز تهیه کافه گلاسه شکلاتی _ طرز خوردن شکلات گلاسه _ طرز تهیه شیک شکلات _ شکلات گلاسه چیست _ قیمت شکلات گلاسه _ شکلات گلاسه به انگلیسی _ شکلات گلاسه چیست _ شکلات گلاسه _ طرز تهیه کافه گلاسه شکلاتی _ شکلات گلاسه چیست _ طرز تهیه شیک شکلات _ طرز تهیه کافه گلاسه شکلاتی _ شکلات گلاسه _ شکلات گلاسه چیست _ طرز تهیه کافه گلاسه شکلاتی _ شکلات گلاسه _ طرز تهیه کافه گلاسه شکلاتی _ طرز خوردن شکلات گلاسه _ طرز تهیه شیک شکلات _ شکلات گلاسه چیست _ قیمت شکلات گلاسه _ شکلات گلاسه به انگلیسی _ شکلات گلاسه _ طرز تهیه کافه گلاسه شکلاتی _ شکلات گلاسهلیست مارک شکلات ها _ تهیه شکلات _ شکلات خانگی _ شکلات خارجی _ بهترین مارک شکلات تلخ ایرانی _ خرید شکلات _ شکلات فیلم _ شکلات ایرانی _ شکلات رنگی _ شکلات تلخ و لاغری _ بهترین مارک شکلات تلخ _ شکلات تلخ چند درصد بخوریم _ مضرات شکلات تلخ _ بهترین زمان خوردن شکلات تلخ _ طرز تهیه شکلات تلخ _ شکلات تلخ رمان _ شکلات تلخ کالری _ طرز تهیه شکلات شیری خانگی _ طرز تهیه شکلات شیری سفید _ خواص شکلات شیری _ طرز تهیه شکلات تخته ای سفید _ طرز تهیه شکلات تخته ای شیری _ طرز تهیه شکلات سفید خانگی _ طرزتهیه شکلات شیری _ طرز تهیه آبنبات شیری خانگی _ طرز تهیه شیر شکلات داغ _ طرز تهیه شکلات داغ با شکلات تخته ای _ شیرینی با شیر عسل _ اسلایس شیر عسلی _ شکلات شیر عسلی _ شکلات شیرعسلی _ شکلات با شیر عسلی _ دسر با شیر عسلی _ محصولات شيرين عسل _ قیمت محصولات شیرین عسل _ عکس محصولات شیرین عسل _ لیست قیمت محصولات شیرین عسل _ کاتالوگ محصولات شیرین عسل _ اخذ نمایندگی شیرین عسل _ شیرین عسل استخدام _ فروشگاه شیرین عسل

 

طرز تهیه شکلات کاکائوییطرز تهیه شکلات شیریشکلات تلخ کالری | شکلات صبحانه | انواع شکلات | بهترین شکلات تلخ | معروف ترین شکلات های دنیا | برندهای معروف شکلات ایرانی

طرز تهیه دسر کرم شکلاتی _ طرز تهیه کرم شکلات صبحانه _ طرز تهیه کرم شکلاتی با پودر کاکائو _ کرم شکلاتی برای روی کیک _ طرز تهیه کرم شکلاتی برای وسط کیک _ کرم شکلاتی برای تزیین کیک _ طرز تهیه کرم شکلاتی ساده _ کرم شکلات دراژه _ طرزتهیه شکلات خانگی _ طرز تهیه شکلات با پودر کاکائو _ طرز تهیه شکلات قالبی _ طرز تهیه شکلات ساده _ طرز تهیه شکلات تلخ در منزل _ طرز تهیه شکلات کاکائویی _ طرز تهیه شکلات سفید _ طرز تهیه شکلات با قالب سیلیکونی _ دستور پخت کیک شکلاتی بدون فر _ شکلات فرانسوی _ شکلات آلمانی با پتی بور _ طرز تهیه شکلات المانی _ کیک شکلاتی خیس بدون فر _ طرز تهیه شکلات با بیسکویت پتی بور _ طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی بدون فر _ شیرینی شکلاتی گردویی _ طرز تهیه شکلات با بیسکویت پتی بور _ شکلات بیسکویت پتی بور _ شکلات با بیسکویت خرد شده _ شکلات گردویی آلمانی _ رولت بیسکویت شکلاتی _ بیسکویت شکلاتی یخچالی _ طرز تهیه شکلات شیری خانگی _ طرز تهیه شکلات مغزدار کتاب حرفه و فن _ طرز تهیه شکلات صبحانه نوتلا _ شکلات صبحانه فرمند _ طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته _ طرز تهیه شکلات صبحانه دو رنگ _ طرز تهیه شکلات صبحانه با شکلات تخته ای _ طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی _ خواص شکلات صبحانه _ طرز تهیه شکلات تخته ای _ فواید کاکائو تلخ _ طرز تهیه شکلات کاکائو _ شکلات خانگی _ کاکائو و کم خونی _ خواص کاکائو برای کودکان _ کاکائو خواص _ مضرات کاکائو _ خواص پودر کاکائو _ طرز تهیه شکلات رنگی _ طرز تهیه شکلات های رنگی _ شکلات رنگارنگ _ توپك شكلاتي _ توپک شکلاتی با پتی بور _ شکلات توپی _ طرز تهیه شکلات توپی _ طرز تهیه شکلات سفید _ برندهای معروف شکلات ایرانی _ بهترین مارک شکلات تلخ ایرانی _ بهترین شکلات ایران _ برند های شکلات در ایران _ مارک شکلات ایرانی _ شکلات شیرین عسل _ شکلات تلخ آیدین _ برند شکلات ایرانی _ طرز تهیه انواع شکلات خانگی _ انواع شکلات خارجی _ نام انواع شکلات _ انواع شکلات ایرانی _ طرز تهیه شکلات با پودر کاکائو _ طرز تهیه شکلات تلخ در منزل _ طرز تهیه شکلات ساده _ طرز تهیه شکلات قالبی _ بهترین برند شکلات خارجی _ بهترین شکلات ایرانی _ مارک شکلات های معروف _ برند های شکلات در ایران _ بهترین شکلات تلخ خارجی _ معروف ترین شکلات های دنیا _ بهترین شکلات فروشی تهران _ برندهای معروف شکلات ایرانی

شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

 

شکلات | طرز تهیه شکلات بدون فر | انواع شکلات | شکلات گلاسه | تیرامیسو شکلاتی |دسر شکلاتی

 

شکلات,طرز تهیه شکلات بدون فر,انواع شکلات,شکلات گلاسه,تیرامیسو شکلاتی,دسر شکلاتی,انواع شکلات,شکلات تلخ,تیرامیسو شکلاتی,دسر شکلاتی,تهیه شکلات,chocolate,شکلاتی

k,adnkd | nsv | ybhd hdvhkd | nsv ihd svn | nsv shni | nsv ‘vl | nsv hv,\hdd | nsv ihd o,alci | nsv hv,\hdd o,alci | nsv lnvk | Ha\cd hdvhkd | Ha\cd shni | ybhihd shni | ;d; j,gn | ;d; | nhkg,n Hik’ | nhkg,n tdgl | nhkg,n tdgl Ha\cd | j[idchj tsj t,n | jotdt ybh | u;s ybh | u;s nsv

xvc jidi ybh | gdsj ybh | nsv jdvhlds, | nsv ihd hdvhkd | nsv ihd o,alci | nsv | k,adnkd ih | k,adnkd o,alci | k,adnkd ihd svn | ;fhf | xvc jidi Ha | ]hd | j[idchj | u;s nsv | ybhd ]dkd | ybhd Ch\kd | ybhd hv,\hdd | ybhd skjd

دشر | دیر | فذا | عذا | غذل | انوغ غذا | ایست غذا | ذانلود | دشر ایرانی | جاشنی | خاشنی | اموزش آشپزی | آسپزی | سوب | سش | شس | شش | ذانلود فیلم آشپزی | گباب

تهیه و تنظیم : چاشنی