در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک کره ای | کیک کره ای شکلاتی | کیک پوند | کاپ کیک کره ای | طرز تهیه کیک کره ای

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 284

تاریخ : ۱۷ / شهریور / ۱۳۹۵

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

کیک کره ای | Butter cake |

به کیک ‌هایی گفته می‌شود که حاوی کره، مارگارین و یا چربمایه بوده و برای ور آمدن خمیر به یک ماده شیمیایی نظیر بیکینگ پودر یا جوش شیرین نیاز داشته باشند.

تفاوت آنان در اینست که برخلاف کیک‌ های اسفنجی کف داخل آن در اثر بهم زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامده است. بلکه در اثر حرارت و یا ایجاد گاز، هوای داخل متورم می‌شود.

همچنین در آنها، کره به مقدار بسیار بیشتری به کار برده می‌شود و وزن آن سنگین است.

این نوع کیک در صورتیکه دو یا سه روز بعد از پخت خورده شود طعم بهتری نسبت به هنگام پخت پیدا می‌کند.

معمولا به علت چرب بودن مناسب برای پوشش خامه‌ای نیست و ساده‌تر از گونه‌های دیگر تزیین می‌شود.

پس از پخته شدن ممکن است بر روی آن مربا، شربت مالیده شده و همچنین در برخی مواقع از شکلات برای تزیین استفاده می‌شود.

انتخاب نوع چربی و جایگزین کردن کره با مارگارین و یا چربمایه باعث تغییر محسوس طعم و مزه کیک خواهد شد.