در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک عروسی | کیک عروسی ایرانی | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 195

تاریخ : ۱۷ / شهریور / ۱۳۹۵

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

کیک عروسی

کیک عروسی در اکثر کشورهای جهان یکی از اجزای مراسم ازدواج است.

بسیاری از کیک ‌های عروسی جهان ریشه بریتانیایی دارند.

در قرن نوزدهم و برای مراسم عروسی ملکه ویکتوریا کیکی ابداع شد که با یخ‌چینه مجلل (رویال آیسینگ) تزیین شده بود و چند طبقه بود.

این سبک در کشورهای بریتانیا، استرالیا، نیوزیلند، آفریقای جنوبی و آمریکا رایج است.

رایج‌ترین کیک عروسی سنتی در فرانسه کروکمبوش است.

کروکمبوش به شکل هرمی است که از تعداد زیادی نان‌های خامه‌ای تشکیل یافته‌است.