در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک | انواع کیک ساده

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 334

تاریخ : ۱۶ / شهریور / ۱۳۹۵

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کیک گونه ‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد.

اگرچه به باور باستان ‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌ است.

اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگی شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند.

نوعی شیرینی است که از میانه سده هجدهم به وجود آمده‌ است.

آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند.

به طور کلی به دو گروه بزرگ غیر چرب یا کیک ‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌ های کره‌ای تقسیم می‌شوند.

ویژگی کیک های اسفنجی

حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به ‌هم ‌زدن شکر و تخم مرغ بوجود می آید.

سبک هستند.

ویژگی کیک های کره ای

عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ ها، ایجاد گاز در داخل آن، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.

از نظر وزنی سنگین هستند.