در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

چاشنی | انواع چاشنی | چاشنی ها | بهترین چاشنی ها | چاشنی غذا

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 153

تاریخ : ۱۷ / شهریور / ۱۳۹۵

چاشنی | انواع چاشنی | چاشنی ها | بهترین چاشنی ها | چاشنی غذا

چاشنی | انواع چاشنی | چاشنی ها | بهترین چاشنی ها | چاشنی غذابه کیک ‌هایی گفته می‌شود که نسبت تخم مرغ به آرد زیاد باشد.

حجم آنان از طریق زدن تخم مرغ کامل یا تنها سفیده تخم مرغ افزایش پیدا کند.

در پخت آن ها چربی یا استفاده نمی‌شود یا مقدار آن بسیار اندک است.

دارای بافت اسفنجی هستند.

کیک اسفنجی غیر چرب از مقدار زیادی سفیده تخم مرغ زده شده و سفت تشکیل شده‌ اند و به همین علت سبک و پر هوا هستند.