در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کره کیک | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 178

تاریخ : ۱۶ / شهریور / ۱۳۹۵

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کره

کره دارای سه خاصیت است که در صنعت شیرینی ‌سازی بسیار به آنها نیاز است.

نخست اینکه با اینکه جامد است اما قابلیت شکل پذیری دارد.

کره به راحتی با آرد مخلوط شده و باعث ترد شدن شیرینی می‌گردد.

همچنین کره قدرت پذیرش مقادیر زیادی هوا را در بافت خود دارد و همین خاصیت باعث سبکی محصول پخته شده خواهد شد.

البته با یک بار ذوب کردن کره و دوباره بصورت جامد در آوردن آن این سه خصوصیت کره تقریباً از بین خواهد رفت.