در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

منشا کیک | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک | انواع کیک ساده

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 153

تاریخ : ۱۶ / شهریور / ۱۳۹۵

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

منشا کیک

منشا کیک نان است.

به همین سبب تاریخچه کیک با نان در هم آمیخته‌ است.

مهمترین عاملی که برای تفکیک نان از کیک انگلیسی در نظر گرفته می ‌شود، حذف مخمر از نان ‌است.

در سال ۱۷۸۰ اجاق‌های فردار تولید شدند و امکان درست کردن کیک‌های سبک‌تر بوجود آمد.

در اوایل قرن نوزدهم نوع جدیدی کیک رواج پیدا کرد که کیک پوند نامیده می‌شد.

در این نوع تمامی مواد یک پوند (۴۵۳ گرم) وزن داشتند و برای اینکه وزن تخم مرغ نیز با دیگر مواد یکسان شود ۸ تخم مرغ نیز به کار برده می‌شد.