در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مارگارین | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک | انواع کیک ساده

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 165

تاریخ : ۱۷ / شهریور / ۱۳۹۵

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

مارگارین | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک | انواع کیک ساده
مارگارین

کره و مارگارین هر دو حاوی ۱۶ درصد آب و ۸۵ درصد چربی هستند.

با این تفاوت که چربی کره از نوع چربی حیوانی موجود در شیر و چربی مارگارین از روغن‌های نباتی است.

در نتیجه میزان اسیدهای چرب اشباع مارگارین از کره کمتر است.

امروزه انواع مختلفی از مارگارین با درصدهای مختلف چربی تهیه می‌شود و انواع مارگارین کم چرب (با حدود ۲۰ درصد چربی) هم در دسترس قرار دارند.