در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

لبنیات | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک | انواع کیک ساده

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 186

تاریخ : ۱۷ / شهریور / ۱۳۹۵

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

لبنیات | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک | انواع کیک ساده
لبنیات

شیر برای تامین آب، و بهبود طعم و رنگ در شیرینی بسیار کاربرد دارد.

موادی مانند، پودر شیر، شیر تغلیظ شده، شیر خشک بدون چربی و شیر عسلی فراورده‌های دیگر شیر هستند که بجای شیر مایع در شیرینی ‌جات به کار برده می‌شوند.

خامه با وارد کردن هوا توسط همزدن به صورت سبک و پر مانند درآمده و در تهیه شیرینی به کار برده می‌شود.

خامه زده شده به دو صورت تهیه می‌شود:

در صورتیکه با شکر زده شود، کرم شانتیلی نامیده می‌شود. و در پوشش یا داخل لایه‌های کیک و همچنین در داخل قیف قنادی و غیره به کار برده شود. وزن شکر بر حسب میل بین ۱۰–۵ درصد وزن خامه در نظر گرفته می‌شود.

در صورتیکه خامه بدون داشتن شکر زده شود، کرِم فوئِته نامیده می شود.

این نوع خامه اکثرا با دیگر کرم‌های قنادی بصورت ترکیبی درآمده و در درست کردن کرم باواروآ یا موس استفاده می‌شود.

پنیر بیشتر برای درست کردن کیک پنیر به کار برده می‌شود.

کیک پنیر به سه گروه تقسیم می‌شود.

در گروه اول پنیر خامه‌ای بر روی خمیر پای قرار گرفته و در فر پخته می‌شود.

در گروه دوم ژلاتین به همراه خامه و یا مواد دیگر به پنیر افزوده می‌شود و در برخی مواقع در قالب ‌های کرم یا موس شکل به آن داده می‌شود.

گروه سوم پنیر به همراه دیگر مواد خمیر اسفنجی در فر پخته می شود.

همچنین در یکی از انواع کیک رولت بنام رولت پنیری نیز روی کیک پخته شده پنیر مالیده شده و بصورت رولت پیچانده می‌شود.