در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

عسل | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 292

تاریخ : ۱۷ / شهریور / ۱۳۹۵

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

عسل

در حدود ۸۰ درصد ترکیبات عسل از انواع کربوهیدرات ‌ها مانند فروکتوز (قند میوه) و گلوکز تشکیل شده ‌است.

در صنعت شیرینی‌ سازی ، عسل در ساخت انواع شکلات، آبنبات و برخی از انواع کیک مانند کاستلا به کار برده می‌شود.

در اروپا قبل از ظهور شکر، نقش اصلی در ایجاد مزه شیرین برعهده عسل بود.