در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

شکر کیک | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 158

تاریخ : ۱۶ / شهریور / ۱۳۹۵

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

شکر

نقش شکر تنها در شیرین کردن نیست. بلکه نقش مهم آن ثابت نگهداشتن حباب‌های ایجاد شده در تخم مرغ است.

همچنین شکر در ایجاد بو و رنگ پس از پخت، نیز نقش دارد.

شکر از فروکتوز و گلوکز تشکیل شده‌ است و جهت کارکرد مغز وجود گلوکز ضروری است.

مغز قدرت ذخیره گلوکز را درون خود ندارد و این ماده باید به صورت پی در پی به بدن برسد.

به همین جهت گفته می‌شود که خوردن مواد شیرین برای کارکرد بهتر مغز مفید است.

همانطور این نظریه وجود دارد که خوردن مواد شیرین باعث ترشح اندورفین از مغز می‌شود.

اندورفین به عنوان ماده مخدر مغز نیز خوانده می‌شوند.

آرامش و از بین رفتن عصبانیت بعد از خوردن مواد شیرین، به تاثیر اندروفین نسبت داده می‌شود.

اما باید توجه داشت که خاصیت مواد شیرین بر روی کم شدن استرس یک اثر موقتی و کوتاه مدت است.

زیاده‌روی در خوردن شکر در بلند مدت اثرات منفی مانند چاقی و پوسیدگی دندان برای بدن به همراه دارد.