در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

تزیین کیک | تزیین کیک ساده | تزیین کیک در خانه | تزیین کیک خانگی | تزیین کیک با خامه

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 305

تاریخ : ۱۷ / شهریور / ۱۳۹۵

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

تزیین کیک | تزیین کیک ساده | تزیین کیک در خانه | تزیین کیک خانگی | تزیین کیک با خامه | تزیین کیک با فوندانت | تزیین کیک با ژله

کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود.

به همین علت در برخی از گونه‌های سطح آن به طور کامل با مواد پوشانده می‌شود.

بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر آن خواهد شد.

یخ ‌چینه به پوشش سطح کیک و یا موادی گفته می‌شود که بعد از پخت، جهت پوشاندن آن به کار می‌روند.

استفاده از یخ ‌چینه بر روی سطح کیک معمولا به منظور تزیین و زیباسازی و همچنین نگهداری آن است.

خامه زده شده، کرم کره، مرنگ، فوندانت یا خمیر شکر، شکلات و مارزیپان نمونه‌هایی از یخ‌ چینه هستند.

ساده‌ترین یخ‌چینه نوعی لعاب رقیق سفید رنگ ‌است که از حل کردن شکر قنادی در آب بوجود می‌آید.

از ساده‌ترین روش‌ های تزیین کیک الک کردن پودر قند و گذراندن آن از یک کاغذ با برش‌های طرح‎ دار است که بر سطح کیک قرار گرفته‌ است.

در این روش می‌توان برای رنگ کردن پودر قند از پودرهای خوراکی رنگی استفاده کرد.

چاپ با جوهر خوراکی از جدیدترین روش‌ های تزیین کیک است.

در این روش توسط یک چاپگر تصاویر دیجیتالی با استفاده از رنگ‌های خوراکی بر روی یک کاغذ خوراکی چاپ می‌شود. سپس این تصاویر چاپ شده بصورت یک ورقه بر روی کیک قرار می‌گیرد.

این تصاویر کیفیت بالا و شفافیت رنگ را در برابر رطوبت از دست نداده و همچنین رنگ‌های به کار رفته نیز در اثر رطوبت ثبات خود را از دست نمی‌دهند.

در ابتدا تنها از کاغذ برنج برای چاپ استفاده می‌شد. اما با پیشرفت این نوع چاپ امروزه می‌توان تصاویر را بر روی برخی از مواد دیگری که برای پوشش به کار می‌روند نیز چاپ کرد.