در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

تخم مرغ کیک | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 166

تاریخ : ۱۶ / شهریور / ۱۳۹۵

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

تخم مرغ

وزن یک تخم مرغ متوسط ۵۰ گرم در نظر گرفته می ‌شود که ۳۰ گرم از آن وزن سفیده و ۲۰ گرم وزن زرده است.

محل نگهداری تخم مرغ در یخچال است. اما به علت اینکه تخم مرغ سرد بخوبی کف نمی‌کند، هنگام به کار بردن در کیک، تخم مرغ زودتر از یخچال بیرون شده و دمای آن به دمای اتاق رسانده می‌شود.

تخم مرغ بصورت خشک ‌شده و پودری در سه نوع تخم مرغ کامل، سفیده و زرده نیز موجود است.

در هنگام مصرف پودر تخم مرغ به آن مقادیر تعیین شده آب اضافه می‌شود.

پودر سفیده تخم مرغ به سفیده تازه نیز افزوده می‌شود.

همچنین تخم مرغ بصورت یخ ‌زده و بصورت بسته‌بندی شده در برخی از کشورها بفروش می‌رسد.