در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

آرد کیک | کیک خانگی | کیک بدون فر |کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 189

تاریخ : ۱۶ / شهریور / ۱۳۹۵

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

آرد

هنگامی که در دستور کیک از واژه آرد استفاده میشود بطور معمول به آرد گندم اشاره دارد.

مواد اصلی آرد را نشاسته کربوهیدارت‌ ها تشکیل می‌دهد.

آرد بر اساس تفاوت در مقدار پروتئین به سه نوع آرد ضعیف (درصد پروتئین ۸٬۵–۷)، آرد متوسط (درصد پروتئین ۱۰٬۵–۸٬۵) و آرد قوی (درصد پروتئین ۱۳٬۵–۱۱٬۵) تقسیم می‌شود.

پروتئین آرد هنگامیکه به مایعات افزوده و آمیخته می‌شود به ماده‌ا ی به نام گلوتن تغییر پیدا می‌کند.

هر چه میزان گلوتن در خمیر کمتر باشد سفتی آن کمتر و محصول پخت نرم ‌تر است.

بنابراین آرد ضعیف که گلوتن کمتری دارد برای پخت کیک‌های اسفنجی مناسب است.

آرد قوی که گلوتن زیادی دارد برای پخت نان و خمیر پای مناسب‌تر است