سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 3900

تاریخ : ۱۶ / شهریور / ۱۳۹۵

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کیک | انواع کیک ساده | کیک خانگی

کیک‌های تولد – کیک تولد – گروه‌های سنی طراحی کیک‌های تولد – بیسکوئیت شکلاتی  خامه و پنیر خامه‌ای – چیز کیک خوشمزه – تزیین کیک به شکل گل رز – تزیین کیک تولد – تزیینکیک خانگی با قاشق – دستور پخت انواع کیک و شیرینی – مجله آشپزی – مجله آشپزی – دستور پخت جدیدترین و خوشمزه ترین غذاها از سراسر دنیا – مواد مورد نیاز کیک اسفنجی – پخت کیک اسفنجی کم کالری – کیک اسفنجی رژیمی – کیک کیک مینو، کیک لیمویی، کیک موزی  – 

کیک گونه ‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد.

اگرچه به باور باستان ‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌ است.

اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگی شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند.

نوعی شیرینی است که از میانه سده هجدهم به وجود آمده‌ است.

آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند.

به طور کلی به دو گروه بزرگ غیر چرب یا کیک ‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌ های کره‌ای تقسیم می‌شوند.

کیک | ویژگی کیک های اسفنجی | خصوصیات کیک های اسفنجی

حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به ‌هم ‌زدن شکر و تخم مرغ بوجود می آید.

سبک هستند.

کیک | ویژگی کیک های کره ای | کیک کره ایی چیست ؟

عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ ها، ایجاد گاز در داخل آن، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.

از نظر وزنی سنگین هستند.

 

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کیک | منشا کیکتاریخچه کیک | کیک چیست

منشا کیک نان است.

به همین سبب تاریخچه کیک با نان در هم آمیخته‌ است.

مهمترین عاملی که برای تفکیک نان از کیک انگلیسی در نظر گرفته می ‌شود، حذف مخمر از نان ‌است.

در سال ۱۷۸۰ اجاق‌های فردار تولید شدند و امکان درست کردن کیک‌های سبک‌تر بوجود آمد.

در اوایل قرن نوزدهم نوع جدیدی کیک رواج پیدا کرد که کیک پوند نامیده می‌شد.

در این نوع تمامی مواد یک پوند (۴۵۳ گرم) وزن داشتند و برای اینکه وزن تخم مرغ نیز با دیگر مواد یکسان شود ۸ تخم مرغ نیز به کار برده می‌شد.

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کیک |  نگهداری کیک | روش نگهداری کیک | روش نگهداری بیسکویت | روش نگهداری خشکبار | روش نگهداری شیرینی جات

کیک در اثر تماس با هوا خشک می‌شود. به همین علت در روش‌ های تزیینی معمول است که سطح آن بطور کامل با مواد پوشانده شود.

بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد.

 

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

 کیک | مواد لازم در تهیه کیک | مواد مورد نیاز برای تهیه کیک | دستور عمل تهیه کیک | دستور عمل تهیه دسر | دسر مخصوص

در تهیه کیک از انواع موادی استفاده می شود که در ادامه مطلب به آن ها اشاره شده و اجزای اصلی از اجزای فرعی تفکیک شده و توضیحاتی در این خصوص داده خواهد شد.

اجزای اصلی کیک | مواد لازم برای تهیه کیک

آرد

هنگامی که در دستور کیک از واژه آرد استفاده میشود بطور معمول به آرد گندم اشاره دارد.

مواد اصلی آرد را نشاسته کربوهیدارت‌ ها تشکیل می‌دهد.

آرد بر اساس تفاوت در مقدار پروتئین به سه نوع آرد ضعیف (درصد پروتئین ۸٬۵–۷)، آرد متوسط (درصد پروتئین ۱۰٬۵–۸٬۵) و آرد قوی (درصد پروتئین ۱۳٬۵–۱۱٬۵) تقسیم می‌شود.

پروتئین آرد هنگامیکه به مایعات افزوده و آمیخته می‌شود به ماده‌ا ی به نام گلوتن تغییر پیدا می‌کند.

هر چه میزان گلوتن در خمیر کمتر باشد سفتی آن کمتر و محصول پخت نرم ‌تر است.

بنابراین آرد ضعیف که گلوتن کمتری دارد برای پخت کیک‌های اسفنجی مناسب است.

 آرد قوی که گلوتن زیادی دارد برای پخت نان و خمیر پای مناسب‌تر است.

 

کیک |  شکر | انواع شکر | شکر سیاه | شکر سرخ | شکر زرد | انواع شکر | شکر سیاه چیست | شکر سرخ چیست | شکر سرخ چیست 

نقش شکر تنها در شیرین کردن نیست. بلکه نقش مهم آن ثابت نگهداشتن حباب‌های ایجاد شده در تخم مرغ است.

همچنین شکر در ایجاد بو و رنگ پس از پخت، نیز نقش دارد.

شکر از فروکتوز و گلوکز تشکیل شده‌ است و جهت کارکرد مغز وجود گلوکز ضروری است.

مغز قدرت ذخیره گلوکز را درون خود ندارد و این ماده باید به صورت پی در پی به بدن برسد.

به همین جهت گفته می‌شود که خوردن مواد شیرین برای کارکرد بهتر مغز مفید است.

همانطور این نظریه وجود دارد که خوردن مواد شیرین باعث ترشح اندورفین از مغز می‌شود.

اندورفین به عنوان ماده مخدر مغز نیز خوانده می‌شوند.

آرامش و از بین رفتن عصبانیت بعد از خوردن مواد شیرین، به تاثیر اندروفین نسبت داده می‌شود.

اما باید توجه داشت که خاصیت مواد شیرین بر روی کم شدن استرس یک اثر موقتی و کوتاه مدت است.

زیاده‌روی در خوردن شکر در بلند مدت اثرات منفی مانند چاقی و پوسیدگی دندان برای بدن به همراه دارد.

 

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کیک |  تخم مرغ | زرده تخم مرغ | سفیده تخم مرغ | نقس تخم مرغ در تهیه دسر ها

وزن یک تخم مرغ متوسط ۵۰ گرم در نظر گرفته می ‌شود که ۳۰ گرم از آن وزن سفیده و ۲۰ گرم وزن زرده است.

محل نگهداری تخم مرغ در یخچال است. اما به علت اینکه تخم مرغ سرد بخوبی کف نمی‌کند، هنگام به کار بردن در کیک، تخم مرغ زودتر از یخچال بیرون شده و دمای آن به دمای اتاق رسانده می‌شود.

تخم مرغ بصورت خشک ‌شده و پودری در سه نوع تخم مرغ کامل، سفیده و زرده نیز موجود است.

در هنگام مصرف پودر تخم مرغ به آن مقادیر تعیین شده آب اضافه می‌شود.

پودر سفیده تخم مرغ به سفیده تازه نیز افزوده می‌شود.

همچنین تخم مرغ بصورت یخ ‌زده و بصورت بسته‌بندی شده در برخی از کشورها بفروش می‌رسد.

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کیک |  کره | انواع کره | کره حیوانی | کره گیاهی | کره طبیعی | کره بادم زمینی | کره محلی | کره گاوی |کره گوسفندی

کره دارای سه خاصیت است که در صنعت شیرینی ‌سازی بسیار به آنها نیاز است.

نخست اینکه با اینکه جامد است اما قابلیت شکل پذیری دارد.

کره به راحتی با آرد مخلوط شده و باعث ترد شدن شیرینی می‌گردد.

همچنین کره قدرت پذیرش مقادیر زیادی هوا را در بافت خود دارد و همین خاصیت باعث سبکی محصول پخته شده خواهد شد.

البته با یک بار ذوب کردن کره و دوباره بصورت جامد در آوردن آن این سه خصوصیت کره تقریبا از بین خواهد رفت.

 

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کیک |  اجزای غیر اصلی کیک | اجزای تشکیل دهنده کیک | اجزای اصلی کیک | اجزای کیک | اجزای دسر | دسر کیک نوشیدنی

مواد ورآورنده | پف دادن کیک | مایع ترش برای پف دادن کیک

مواد ورآورنده موادی هستند که قادر به تولید و افزایش حباب‌های گاز بخصوص دی اکسید کربن در درون خمیر هستند.

تولید این گازها باعث ایجاد حجم مناسب، نرمی و سبکی خمیر و سهولت در خوردن می‌شوند.

هوا، دی اکسید کربن و بخار سه نوع گازی هستند که در اثر واکنش مواد ورآورنده تولید می‌شوند. ورآوردنده‌ها عبارتند از:

مخمرهاجوش شیرین بیکینگ پودر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کیک |  مواد عطر دهنده | مواد معطر کیک | مواد خوش بو کننده کیک | خوش عطر کردن کیک | چگونه دسر های خوش عطر درست کنیم

مواد عطردهنده گوناگونی نظیر وانیل، اسانس، آبلیمو، توت فرنگی و انواع ادویه‌جات مانند دارچین جهت از بین بردن بوی تخم مرغ، آرد و کره به کار برده می‌شود.

وانیل یکی از انواع ادویه‌ جات است و به زودی فاسد نمی‌شود.  اما برای نگهداری وانیل طبیعی باید دقت زیادی کرد که وانیل خشک نشود. بهتر است که آنرا در یخچال نگهداری کرد. به غیر از میوه طبیعی، وانیل به شکل پودر و مایع نیز در بازار به فروش می‌رسد.

 

 

کیک |  عسل | عسل طبیعی | عسل شیشه ایی | عسل با موم | کندوی عسل | عسل سرین اردبیل | عسل کوهستان | عسل دماوند | تست طبیعی بودن عسل | عسل طبیعی رو چطوری تشخیص بدیم | دسر های عسلی | دسر با طعم عسل

در حدود ۸۰ درصد ترکیبات عسل از انواع کربوهیدرات ‌ها مانند فروکتوز (قند میوه) و گلوکز تشکیل شده ‌است.

در صنعت شیرینی‌ سازی ، عسل در ساخت انواع شکلات، آبنبات و برخی از انواع کیک مانند کاستلا به کار برده می‌شود.

در اروپا قبل از ظهور شکر، نقش اصلی در ایجاد مزه شیرین برعهده عسل بود.

 

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کیک |  لبنیات | لبنیات تازه | فراورده لبنی | فرآورده های لبنی در سایت آشپزی | معنی کلمه لبنیات | لبنیات چیست | ارزش فرآورده های لبنی | دسر و نوشیدنی و لبنیات

شیر برای تامین آب، و بهبود طعم و رنگ در شیرینی بسیار کاربرد دارد.

موادی مانند، پودر شیر، شیر تغلیظ شده، شیر خشک بدون چربی و شیر عسلی فراورده‌های دیگر شیر هستند که بجای شیر مایع در شیرینی ‌جات به کار برده می‌شوند.

خامه با وارد کردن هوا توسط همزدن به صورت سبک و پر مانند درآمده و در تهیه شیرینی به کار برده می‌شود.

خامه زده شده به دو صورت تهیه می‌شود:

در صورتیکه با شکر زده شود، کرم شانتیلی نامیده می‌شود. و در پوشش یا داخل لایه‌های کیک و همچنین در داخل قیف قنادی و غیره به کار برده شود. وزن شکر بر حسب میل بین ۱۰–۵ درصد وزن خامه در نظر گرفته می‌شود.

در صورتیکه خامه بدون داشتن شکر زده شود، کرِم فوئِته نامیده می شود.

این نوع خامه اکثرا با دیگر کرم‌های قنادی بصورت ترکیبی درآمده و در درست کردن کرم باواروآ یا موس استفاده می‌شود.

پنیر بیشتر برای درست کردن کیک پنیر به کار برده می‌شود.

کیک پنیر به سه گروه تقسیم می‌شود.

در گروه اول پنیر خامه‌ای بر روی خمیر پای قرار گرفته و در فر پخته می‌شود.

در گروه دوم ژلاتین به همراه خامه و یا مواد دیگر به پنیر افزوده می‌شود و در برخی مواقع در قالب ‌های کرم یا موس شکل به آن داده می‌شود.

گروه سوم پنیر به همراه دیگر مواد خمیر اسفنجی در فر پخته می شود.

همچنین در یکی از انواع کیک رولت بنام رولت پنیری نیز روی کیک پخته شده پنیر مالیده شده و بصورت رولت پیچانده می‌شود.

 

 

کیک |  مارگارین | مارگارین چیست | فرق مارگارین با کره | ضرر های مارگارینکره مارگارین فواید و مضراتمقایسه خواص و مضرات کره گیاهی و لبنیكره‌های حیوانی‌ ‌و گیاهی (مارگارین)کره بخوریم یا مارگارین؟مارگارین Margarine چیست؟مارگارین یا کره گیاهی را بشناسیم کره بهتر است یا مارگارین(کره گیاهی)؟

کره و مارگارین هر دو حاوی ۱۶ درصد آب و ۸۵ درصد چربی هستند.

با این تفاوت که چربی کره از نوع چربی حیوانی موجود در شیر و چربی مارگارین از روغن‌های نباتی است.

در نتیجه میزان اسیدهای چرب اشباع مارگارین از کره کمتر است.

امروزه انواع مختلفی از مارگارین با درصدهای مختلف چربی تهیه می‌شود و انواع مارگارین کم چرب (با حدود ۲۰ درصد چربی) هم در دسترس قرار دارند.

 

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

کیک |  شکلات و کاکائو | دسر شکلات کاکائو | انواع شکلات و کاکائو شکلات و کاکائو خوشمزه | بهترین شکلات و کاکائو | دسر خوشمزه شکلات و کاکائوشکلات و کاکائو چیست ؟ | طرز تهیه شکلات و کاکائو | آموزش درست کردن شکلات و کاکائو | آموزش تهیه شکلات و کاکائو شکلات توپ فوتبالی | شکلات آلمانی

 

کیک شکلاتی به نوعی کیک گفته می‌شود که در خمیر و تزئین سطح آن از مقادیر زیادی شکلات و کاکائو تا حدی که ظاهرش به رنگ این مواد تغییر پیدا کند، استفاده شده باشد.

هر دو گروه کیک‌ های اسفنجی و کره‌ای دارای انواع شکلاتی هستند.

برای نمونه کیک شکلاتی آلمانی نمونه‌ ای اسفنجی است.

معمولا در کیک شکلاتی از نوعی شکلات بنام شکلات پوششی استفاده می‌شود.

این شکلات خود دارای سه نوع مختلف است.

نوعی از آن شکلات پوششی شیرین نام دارد و حاوی شکر است.

نوع دیگر شکلات پوششی شیری است که حاوی شکر و پودر شیر است.

سومین نوع شکلات پوششی سفید است که به کره، کاکائو، شکر و پودر شیر افزوده می‌شود اما فاقد پودر کاکائو است.

 

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

 

کیک |  تقسیم بندی کیک ها | انواع کیک | انواع دسر | تقسیم بندی دسر | کیک ها چگونه تقسیم بندی میشوند

اصولا کیک ها به دو دسته غیرچرب یا کیک فوم یا کیک اسفنجی و چرب یا کیک‌ کره‌ای تقسیم می شوند.

کیک اسفنجیSponge cake | طرز تهیه کیک اسفنجی | تزیین کیک اسفنجی

به کیک ‌هایی گفته می‌شود که نسبت تخم مرغ به آرد زیاد باشد.

حجم آنان از طریق زدن تخم مرغ کامل یا تنها سفیده تخم مرغ افزایش پیدا کند.

در پخت آن ها چربی یا استفاده نمی‌شود یا مقدار آن بسیار اندک است.

دارای بافت اسفنجی هستند.

کیک اسفنجی غیر چرب از مقدار زیادی سفیده تخم مرغ زده شده و سفت تشکیل شده‌ اند و به همین علت سبک و پر هوا هستند.

 

چاشنی | انواع چاشنی | چاشنی ها | بهترین چاشنی ها | چاشنی غذا

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

 

کیک |  کیک کره ایButter cake | طرز تهیه کیک کره ای | انواع کیک کره ایی | کیک کره ایی خوشمزه | بهترین کیک کره ایی

به کیک ‌هایی گفته می‌شود که حاوی کره، مارگارین و یا چربمایه بوده و برای ور آمدن خمیر به یک ماده شیمیایی نظیر بیکینگ پودر یا جوش شیرین نیاز داشته باشند.

تفاوت آنان در اینست که برخلاف کیک‌ های اسفنجی کف داخل آن در اثر بهم زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامده است. بلکه در اثر حرارت و یا ایجاد گاز، هوای داخل متورم می‌شود.

همچنین در آنها، کره به مقدار بسیار بیشتری به کار برده می‌شود و وزن آن سنگین است.

این نوع کیک در صورتیکه دو یا سه روز بعد از پخت خورده شود طعم بهتری نسبت به هنگام پخت پیدا می‌کند.

معمولا به علت چرب بودن مناسب برای پوشش خامه‌ای نیست و ساده‌تر از گونه‌های دیگر تزیین می‌شود.

پس از پخته شدن ممکن است بر روی آن مربا، شربت مالیده شده و همچنین در برخی مواقع از شکلات برای تزیین استفاده می‌شود.

انتخاب نوع چربی و جایگزین کردن کره با مارگارین و یا چربمایه باعث تغییر محسوس طعم و مزه کیک خواهد شد.

 

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

 

کیک |  کیک تولد | انواع کیک تولد | عکس کیک تولد | کیک تولد جدید | بهترین کیک تولد | جدیدترین کیک تولد | کیک تولد خوشمزه | نوشتن روی کیک تولد

کیک ها بر اساس نوع دیگری نیز دسته بندی می شود. این دسته بندی بر اساس مراسم ها می باشد.

بنابر فرضیه‌ ها سنت جشن تولد یک شخص با کیک تولد و شمع روشن بر روی آن در آلمان و از قرن هیجدهم نشات گرفته‌است.

این کیک از اواسط قرن نوزدهم بخشی جدایی ‌ناپذیر از مراسم جشن تولد در کشورهای پروتستان را تشکیل می‌ داده ‌است.

 

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

کیک |  کیک عروسی | انواع کیک عروسی | طرز تهیه کیک عروسی | سفارش کیک عروسی | درست کردن کیک عروسی | انواع کیک عروسی | عکس کیک عروسی | کیک عروسی داماد | کیک عروسی اروپایی | عکس کیک | کیک عروسی پرنس ویلیام | کیک عروسی ایرانیکیک عروسی ۲۰۱۶مدل کیک عروسی جدیدمدل کیک نامزدیمدل کیک عروسی شیککیک داماد | انواع دسر های مخصوص عروسی | دسر های مخصوص عروسی

کیک عروسی در اکثر کشورهای جهان یکی از اجزای مراسم ازدواج است.

بسیاری از کیک ‌های عروسی جهان ریشه بریتانیایی دارند.

در قرن نوزدهم و برای مراسم عروسی ملکه ویکتوریا کیکی ابداع شد که با یخ‌چینه مجلل (رویال آیسینگ) تزیین شده بود و چند طبقه بود.

این سبک در کشورهای بریتانیا، استرالیا، نیوزیلند، آفریقای جنوبی و آمریکا رایج است.

رایج‌ترین کیک عروسی سنتی در فرانسه کروکمبوش است.

کروکمبوش به شکل هرمی است که از تعداد زیادی نان‌های خامه‌ای تشکیل یافته‌است.

 

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

کیک |  کیک کریسمس | دسر های کریسمستزیین کیک کریسمسجدیدترین کیک های کریسمسنمونه هایی زیبا از کیک های کریسمسمدل کیک های ابتکاری با تزئین کریسمسیطرح های خلاقانه از کیک های کریسمس | عکس کیک کریس مس | بهترین کیک کریسمس ۲۰۱۷

کیک اسفنجی  که با خامه و عروسک‌ هایی شبیه بابا نوئل و خانه‌های کوچک شکلاتی و یا مدلی از درخت کاج از پلاستیک و غیره تزیین می‌شود.

 

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

 

کیک |  کیک بدون فرکیک بدون فر و همزن |طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر | کیک تولد بدون فر | کیک قابلمه ای | کیک بدون فر خوشمزه | کیک بدون فر خوشمزه | کیک اسفنجی بدون فر | کیک در پلوپز | طرز تهیه کیک در ماهیتابه دو طرفه | طرز تهیه آسان کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر | کیک دو رنگ | طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر | کیک ساده و خوشمزه

برخی کیک ها بدون وجود فر و در تابه تهیه می شوند که اصطلاحا به آن ها کیک های تابه ای نیز گفته می شود.

معروف ترین آن ، کیک زبرا بدون فر است.

کیک زبرا طرفداران بسیاری داشته و به دلیل سهولت در تهیه جز مواردی است که مورد استقبال بانوان قرار گرفته است.

 

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

دسر غذا , دسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلی , دسر کافی شاپ

کیک |  تزیین کیک | تزیین کیک ساده | تزیین کیک در خانه | تزیین کیک خانگی | تزیین کیک با خامه | تزیین کیک با فوندانت | تزیین کیک با ژله

کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود.

به همین علت در برخی از گونه‌های سطح آن به طور کامل با مواد پوشانده می‌شود.

بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر آن خواهد شد.

یخ ‌چینه به پوشش سطح کیک و یا موادی گفته می‌شود که بعد از پخت، جهت پوشاندن آن به کار می‌روند.

استفاده از یخ ‌چینه بر روی سطح کیک معمولا به منظور تزیین و زیباسازی و همچنین نگهداری آن است.

خامه زده شده، کرم کره، مرنگ، فوندانت یا خمیر شکر، شکلات و مارزیپان نمونه‌هایی از یخ‌ چینه هستند.

ساده‌ترین یخ‌چینه نوعی لعاب رقیق سفید رنگ ‌است که از حل کردن شکر قنادی در آب بوجود می‌آید.

از ساده‌ترین روش‌ های تزیین کیک الک کردن پودر قند و گذراندن آن از یک کاغذ با برش‌های طرح‎ دار است که بر سطح کیک قرار گرفته‌ است.

در این روش می‌توان برای رنگ کردن پودر قند از پودرهای خوراکی رنگی استفاده کرد.

چاپ با جوهر خوراکی از جدیدترین روش‌ های تزیین کیک است.

در این روش توسط یک چاپگر تصاویر دیجیتالی با استفاده از رنگ‌های خوراکی بر روی یک کاغذ خوراکی چاپ می‌شود. سپس این تصاویر چاپ شده بصورت یک ورقه بر روی کیک قرار می‌گیرد.

این تصاویر کیفیت بالا و شفافیت رنگ را در برابر رطوبت از دست نداده و همچنین رنگ‌های به کار رفته نیز در اثر رطوبت ثبات خود را از دست نمی‌دهند.

در ابتدا تنها از کاغذ برنج برای چاپ استفاده می‌شد. اما با پیشرفت این نوع چاپ امروزه می‌توان تصاویر را بر روی برخی از مواد دیگری که برای پوشش به کار می‌روند نیز چاپ کرد.

 

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر , دسر , دسر ژله , دسر تیرامیسو , دسر جدید , تهیه انواع دسر

کیک |  مسابقه جهانی قنادی | مسابقات آشپزی | جایزه در مسابقات آشپزی | همایش آشپزی | همایش آشپزان | برگزاری مسابقات آشپزی

مسابقه جهانی قنادی یکی از مسابقه‌ های مشهور در زمینه قنادی در سطح بین‌المللی است.

در آن دست اندرکاران قنادی در زمینه مهارت‌های حرفه‌ای در درست کردن کیک، دسر و شیرینی‌جات به رقابت می‌پردازند.

این مسابقه هر دو سال یکبار در شهر لیون در کشور فرانسه برپا می‌شود.

تا سال ۲۰۱۱ قنادان کشور فرانسه با دریافت ۶ مدال طلا و یک مدال نقره در صدر دیگر کشورها قرار گرفت.

کشور ژاپن نیز با دریافت ۲ مدال طلا ۲ مدال نقره و یک مدال برنز در مقام دوم قرار گرفته‌ است.

همچنین مسابقات جهانی قهرمانی قنادی تیمی نیز هر دو سال یکبار در شهر لاس وگاس در کشور آمریکا برپا می‌شود.

این مسابقه برای اولین بار در سال ۲۰۰۲ میلادی انجام شد. سابقه برگزاری این مسابقه چندان طولانی نیست. اما در حال حاضر در کنار مسابقه جهانی قنادی، به عنوان دو مسابقه برتر در سطح جهانی مطرح است.

هر بار از هر کشور یک گروه ۳ نفری در این مسابقه شرکت کرده و به مدت ۱۳ ساعت در طی ۲ روز با دیگر شرکت‌کنندگان در زمینه قنادی به رقابت می‌پردازند.

نمایشگاه کیک ژاپن نیز از مسابقات نسبتا مشهور در سطح جهانی در زمینه تزیین کیک و صنعت شیرینی ‌سازی است. این مسابقه هر ساله در ماه سپتامبر در شهر توکیو برپا می‌شود.

 

 

 

کیک |  تغذیه و بهداشت | بهداشت و سلامت | تغذیه سالم | غذای سنتی و سالم | غذای محلی و سالم | غذای تایید شده اداره بهداشت

یکی از عناصر کیک را شکر تشکیل می‌دهد.

شکر دارای ترکیبات شیمیایی‌ای مانند تروپین و سروتونین است که در مغز مشابه مواد مخدر عمل می‌کند.

برخی از محققان اعتقاد دارند که خودداری از خوردن شکر می‌تواند باعث بروز علائمی معتادگونه و یا حتی تغییرات مغزی گردد.

علائم اعتیاد به شکر شبیه به علائم ترک دارو هستند.

علائم پایین آمدن قند خون شامل، اضطراب، لرزش خفیف، عصبانیت و عرق سرد از علائم اعتیاد به شکر به شمار می‌آیند.

پیشنهاد چاشنی به شما در استفاده شکر این است که به جای شکر سفید صنعتی از شکر سرخ استفاده نمایید.

شیرینی بیشتری به دسرهای شما می دهد و در نتیجه مقدار مصرف آن نسبت به شکر سفید کمتر است.

شیرینی‌ هایی که بیش از ۳۰ درصد وزنشان از آب تشکیل شده، شیرینی تر، بین ۳۰–۲۰ درصد، شیرینی نیمه تر، بین ۲۰–۱۰، نیمه خشک و کمتر از ۱۰ درصد در گروه شیرینی‌ های خشک طبقه‌بندی می‌شوند.

شیرینی ‌های تر به علت غنی بودن از نظر مواد غذایی و بالا بودن میزان آب و نرمی و سهولت نفوذ، از شرایط مناسبی برای رشد میکروب‌ ها برخوردار هستند.

از نظر بهداشتی توصیه می‌شود که شیرینی‌های تر تا ۲۴ ساعت بعد از تولید مصرف شوند.

 

کیک | انواع کیک سادهکیک خانگی |کیک بدون فر |کیک خوشمزه|طرز تهیه انواع کیک | دسر

 


طرز تهیه باندت کیک میوه ای : فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفته اید با کمی کره چرب کنید و پودر نارگیل

بعد به آرامی مایع کیک را هم می زنیم تا آرد خوب مخلوط شود (بعد از اضافه کردن آرد، مایع را نباید خیلی هم بزنیم). ظرف پیرکسی را از قبل چرب کرده و در فر می گذاریم تا …

لذت یک جشن تولد خانوادگی و صمیمی خاطرات شیرینی را در ذهن می سازد که اگر اصلی ترین خوراکی آن که همان “ کیک تولد ” است ساخته دست خودمان باشد به یاد ماندنی تر هم …

طرز تهیه دسر بیسکوییت شکلاتی کیک + فیلم , طرز تهیه کیک توت فرنگی آسان , طرز تهیه کیک پسته و انار با آیسینگ ماست , دسر ویژه شب یلدا و کریسمس

برای دسترسی سریع تر به ” انواع کیک ” میتوانید از سایت چاشنی کنید , کیک شکلات وپرتقال , کیک شکلاتی, کیک ساده, کیک خامه.کیک شکلات و پرتقال

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه دستور پخت این کیک بسیار ساده است و همه افراد به راحتی حتی بدون نیاز به همزن و در مدت زمانی کوتاه …

شیرینی شکلات کیک , شیرینی کشمشی , شیرینی نارگیلی , شیرینی دانمارکی , شیرینی پزی , شیرینی پنجره ای , کیک خانگی , کیک اسفنجی , کیک تولد , تزیین دسر

کیک شکلاتی با دسر موز + طرز تهیه ; یک عدد موز را با یک قاشق غذاخوری شیر ، در مخلوط کن ریخته تا پوره موز درست شود. نصف بسته پودر ژله موز را در نصف لیوان آب …

کیک گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و …

کیک روز پدر نمونه هایی زیبا از تزیینات کیک روز پدر برای سال ۹۶ , چیزکیک کیک خانگی خوشمزه ای است , دسر ساده و بدون پخت تهیه می شود …

طرز تهیه و دستور انواع کیکها و شیرینی ها , دستورالعملهای انواع شیرینیهای سنتی ایران مثل باقلوا , کیک های جشن تولد و تزیین کبکها , انواعکیک خانگی 

این کیک رو مهاجرای آلمانی به آمریکا معرفی کردن . استروسل (با تلفظ آلمانی اشتروزل ) یعنی چیزی که پخش شده یا ریخته شده! در این کیکیه لایه استروسل داریم که …

کیک تولد یکی از اصلی ترین جزئیات در هر جشن تولدی است. اگر شما هم در خانه تان پسربچه ای دارید و تصمیم به برگزاری جشن تولد برای او دارید به شما پیشنهاد می …

برای تهیه کیک براق با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک را آموزش دهیم و سپس آن را با سس براق فرانسوی تزیین کنیم…

کیک روز معلم و توسط دانش آموزان تهیه شده ،  در اینجا نگاهی گذرا به کیک هایی داریم که به طرز خارق العاده ای پخته شده اند.

با توجه به مجموعه انتخابی کیک‌های تولد که حدوداً ۱۵۰ کیک تولد انتخاب شده است و شامل تمام گروه‌های سنی است تا آنجا که سیستم طراحی کیک‌های تولد …

بدون نیاز به داشتن فر و پخت و پز و تنها با بیسکوئیت شکلاتی، خامه و پنیر خامه‌ای، این چیز کیک خوشمزه را در منزل درست کنید و لذت ببرید. با کجارو همراه باشید …
آموزش تزیین کیک خانگی زیبا و خیلی ساده رو قرار میدم. تزیین کیک به شکل گل رز که خیلی زیباست و برای تزیین کیک تولد عالیه. تزیینکیک خانگی با قاشق و  …

دستور پخت انواع کیک و شیرینی در مجله آشپزی. ما در مجله آشپزی سعی داریم به صورت روزانه دستور پخت جدیدترین و خوشمزه ترین غذاها از سراسر دنیا را …

در این مقاله مقدار مواد مورد نیاز کیک اسفنجی تعداد تخم مرغ و اندازه قالب در جدولی به صورت اختصار قرارداده شده است به راحتی می توانید بر اساس تعداد تخم مرغ سایز …
طرز تهیه . برای پخت کیک اسفنجی کم کالری و کیک اسفنجی رژیمی مراحل زیر را طی کنید: ۱- فر را در دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد تنظیم کنید. پیش از آماده شدن مواد، فر به اندازه ی …
آشپزی – کیک ها – آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و ملل
آماده سازی کیک: – فر گازی را روشن نمایید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید. – تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. ۲ تا ۳ دقیقه با دور تند همزن  …
کیک کیک مینو، کیک لیمویی، کیک موزی، کیک پرتقالی، انواع کیک. – :  تولیدکننده مواد غذایی, دارو, لوازم آرایشی و بهداشتی…


انواع دسر , تهیه دسر ,طرز تهیه دسر دسر دسر ژله , دسر تیرامیسودسر جدید , تهیه انواع دسر دسر غذادسر ژله , تیرامیسو , ژله , تزیین دسر , دسرفصلیدسر کافی شاپ …

انواع دسر ساده,انواع دسر با شیر,انواع دسر برای ماه رمضان,انواع دسرهای ایرانی,انواع دسر ژله ای,انواع دسر و ژله,انواع دسر با بستنی,انواع دسرها,انواع دسر,انواع دسر ایرانی …

آشنایی با روش تهیه دسر موز با ژله; سه عدد موز متوسط را خرد کرده، در مخلوط کن می ریزیم. ۵ قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه می کنیم.