در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

طرز تهیه دسر | انواع دسر مدرن | انواع دسر ساده | انواع دسر با ژله | انواع دسر با شیر

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 698

تاریخ : ۱۴ / شهریور / ۱۳۹۵

طرز تهیه دسر | انواع دسر مدرن | انواع دسر ساده | انواع دسر با ژله | انواع دسر با شیر
در فرهنگ های سراسر جهان، پی غذا یا دسر که معمولا در پایان یک وعده ی غذایی مصرف می شود.

به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می باشد.

واژه دسر از واژه فرانسوی کهن deserver به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده ‌است.

دسر های مشترک عبارت اند از : کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای ها و آبنبات ها.

تنوع دسر ها را می توان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسر های بسیار متنوعی استفاده می کنند.

کلمه ی دسر بیشتر در کشور هایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند و ایرلند استفاده می شود.

در حالی کلمه پودینگ بیشتر در کشور هایی مانند انگلستان و کشور های مشترک‌المنافع با انگلستان استفاده می شود.

کشور هایی مانند هند، کلمه پودینگ بیشتر در خانواده های سطح بالا و یا متوسط استفاده می شود.

اولین دسر ها، آبنبات هایی بودند که از خرمای خشک و موم کندوی زنبور عسل ساخته شده بودند.

قرون وسطی، زمانی که شکر برای اولین بار به صورت کلی تولید شد، مردم از طعم شیرینی ها لذت می بردند و شیرینی چیز جدیدی به حساب می آمد.

اما چون شکر بسیار گران بود فقط افراد ثروتمند از شیرینی ها و دسر ها بهره مند بودند.

ریشه ی اولین دسر ها ی محبوب، مانند بستنی های منجمد شده، به قرون وسطی بر می گردد. زمانی که خانواده ی سلطنتی درخواست یخ تازه ی طعم دار شده با عسل یا شربت میوه را کردند.

درمورد برخی دسر ساده و دسر ایرانی و در عین حال دسر خوشمزه در این مطلب توضیحاتی خواهیم داد.