در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

سوفله | طرز تهیه سوفله سبزیجات | طرز تهیه سوفله بادمجان | سوفله سیب زمینی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 170

تاریخ : ۱۵ / شهریور / ۱۳۹۵

سوفله به فرانسوی Soufflé | طرز تهیه سوفله سبزیجات | سوفله مرغ و بادمجان | طرز تهیه سوفله بادمجان | سوفله سیب زمینی | سوفله مرغ و قارچ

سوفله نوعی دسر یا غذای شور مزه سبک و پرهوا است که در اویل قرن نوزدهم بوجود آمده‌است.

سوفله با افزودن مواد به سفیده تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شود.

در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپس پخت می‌شود.

به عنوان غذا از گوشت، ماهی، صدف،سبزیجات و مواد گوناگان دیگر پخته شده و بصورت پوره در می‌آید.

ممکن است در آن زرده تخم‌مرغ نیز بکار رود.

سپس به مواد سفیده تخم مرغ سفت شده اضافه شده در قالب پخته می‌شود. پس از پخت هوای داخل سفیده ۳–۲ برابر افزایش می‌یابد.