در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

آب نبات | انواع آبنبات | طرز تهیه آبنبات خانگی | طرز تهیه آبنبات شیری

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 4418

تاریخ : ۱۵ / شهریور / ۱۳۹۵

آب نبات به انگلیسی candy | انواع آبنبات | طرز تهیه آبنبات خانگی | طرز تهیه آبنبات شیری

آب‌ نبات، به‌ خصوص آب‌نبات شیرین از مخلوط غلیظ شکر با آب به‌همراه افزوزدنی‌ هایی خوش طعم کننده و رنگ دهنده ساخته شده و بعضی مواقع منجمد می‌شود.

کلمه‌ی کَندی از زبان ترکی و Qand (= قند) و (قندی) مشتق شده است.

در آمریکای شمالی آب نبات به مجموعه‌ی متنوعی اطلاق می‌شود که شامل آب نبات چوبی، آب نبات شکلاتی، آب نبات لیسی، تافی، پاستیل، آدامس، مارش مالو (marshmallows) و شیرین بیان ،آب نبات ترش،آب نبات شور ،آب نبات سخت و غیره است.

برای تولید آب ‌نبات ابتدا از حل ‌شدن شکر در آب یا شیر، شربت درست می‌کنند. سپس برای رساندن به نقطه اشباع مطلوب و یا کاراملی شدن جوشانده می‌شود.

مواد مورد استفاده و مدت زمان جوشانیدن به نوع آب‌نبات بستگی دارد.

آب ‌نبات در انواع بی ‌نهایت متفاوت اعم از نرم و جویدنی و یا سخت، ترد و شکننده درست می‌شود.

کارامل، تافی، فاج (آّب نبات نرم از کره و شیر و شکلات و غیره)، آب ‌نبات مغزدار، به‌صورت قرص، آب ‌نبات چسبناک، لوبیای ژله‌ای، نبات، آب ‌نبات چوبی، پشمک، قرص نعناع، بادام ‌زمینی ترد، شکلات پر شده از کشمش یا بادام‌ زمینی، و آب‌ نبات لیسی تنها بخش مختصری از واژه‌ی ژنریک کندی (candy) است.

زمان نگهداری آب ‌نبات از دو هفته تا یک سال است. اگر در جای خنک و خشک نگهداری نشود زودتر فاسد خواهد شد.