سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

دسر | انواع دسر ساده

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 1836

تاریخ : ۱۵ / شهریور / ۱۳۹۵

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

دسر | طرز تهیه دسر | انواع دسر مدرن | انواع دسر ساده | انواع دسر با ژله | انواع دسر با شیر

در فرهنگ های سراسر جهان، پی غذا یا دسر که معمولا در پایان یک وعده ی غذایی مصرف می شود.

به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می باشد.

واژه دسر از واژه فرانسوی کهن deserver  به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده ‌است.

دسر های مشترک عبارت اند از :  کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای ها و آبنبات ها.

تنوع دسر ها را می توان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسر های بسیار متنوعی استفاده می کنند.

کلمه ی  دسر  بیشتر در کشور هایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند و ایرلند استفاده می شود.

در حالی کلمه پودینگ بیشتر در کشور هایی مانند انگلستان و کشور های مشترک‌المنافع با انگلستان استفاده می شود.

کشور هایی مانند  هند، کلمه پودینگ بیشتر در خانواده های سطح بالا و یا متوسط استفاده می شود.

اولین دسر ها، آبنبات هایی بودند که از خرمای خشک و موم کندوی زنبور عسل ساخته شده بودند.

قرون وسطی، زمانی که شکر برای اولین بار به صورت کلی تولید شد، مردم از طعم شیرینی ها لذت می بردند و شیرینی چیز جدیدی به حساب می آمد.

اما چون شکر بسیار گران بود فقط افراد ثروتمند از شیرینی ها و دسر ها بهره مند بودند.

ریشه ی اولین دسر ها ی محبوب، مانند بستنی های منجمد شده، به قرون وسطی بر می گردد. زمانی که خانواده ی سلطنتی درخواست یخ تازه ی طعم دار شده با عسل یا شربت میوه را کردند.

درمورد برخی دسر ساده و دسر ایرانی و در عین حال دسر خوشمزه در این مطلب توضیحاتی خواهیم داد.

 

طرز تهیه دسر | انواع دسر مدرن | انواع دسر ساده | انواع دسر با ژله | انواع دسر با شیر

 

 کیک | کیک خانگی |کیک بدون فرکیک خوشمزهطرز تهیه انواع کیک | انواع کیک ساده | کیک گردویی | کیک کشمشی 

کیک گونه ‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد.

اگرچه به باور باستان ‌شناسان این خوراک از زمان‌ های باستان وجود داشته‌ است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگی شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانه سده هجدهم به وجود آمده‌است.

آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند.

کیک‌ ها به طور کلی به دو گروه بزرگ غیر چرب یا کیک ‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌ های کره‌ای تقسیم می‌شوند.

تفاوت کیک‌ های کره‌ای با کیک‌های اسفنجی این است.

برخلاف کیک‌ های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به ‌هم ‌زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامده‌است.

بلکه عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.

همچنین کیک کره‌ای از نظر وزنی سنگین است در صورتیکه سبک بودن، از ویژگی ‌های یک کیک اسفنجی است.

کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود.به همین علت در روش‌ های تزیینی کیک معمول است که سطح کیک بطور کامل با مواد پوشانده شود.

بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد.

کیک‌ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آنها در نظر گرفته شده طبقه‌بندی شود.

به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک‌هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آنها در نظر گرفته شده، شناخته می‌شوند.

 

کیک خانگی |کیک بدون فر | کیک خوشمزه | طرز تهیه انواع کیک | انواع کیک ساده

کلوچه | طرز تهیه کلوچه گردویی | طرز تهیه کلوچه خرمایی | کلوچه ساده | کلوچه خانگی

کلوچه نوعی نان شیرینی است که از آردگندم، شکر و روغن تهیه می‌شود.

با اضافه کردن پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کلوچه می‌توان کلوچه نارگیلی یا کلوچه شکلاتی تهیه کرد.

تاریخچه تهیه کلوچه در ایران به قرن هفتم بازمی گردد.

 کلوچه خانگی | طرز تهیه کلوچه گردویی | طرز تهیه کلوچه خرمایی | کلوچه ساده

فالوده شیرازی | فالوده بستنی | فالوده خانگی | فالوده کرمانی | فالوده یزدی

فالوده یا پالوده از خوردنی‌ های ایرانی و از نوع دسر است.

فالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود.

فالوده شیراز، کرمان و یزد معروف است.

پالوده شیرازی را معمولا با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو و یا شربت آلبالو و پالوده کرمانی را با گلاب و نعناع مخلوط کرده و مصرف می‌کنند

پالوده از نوع شیرازیش در ایران و دیگر کشورها بیشتر از انواع دیگر مصرف دارد و در بسیاری از بستنی فروشی ‌های سنتی به فروش می‌رسد.

فالوده شیرازی | فالوده بستنی | فالوده خانگی | فالوده کرمانی | فالوده یزدی

پودینگ pudding | طرز تهیه پودینگ شکلاتی | طرز تهیه پودینگ ساده | پودینگ چیست

پودینگ یکی از انواع دسر ها است.

پودینگ ‌هایی که در قدیم تهیه می‌شد، خوراکی بود که از انواع مواد جامد تشکیل شده بود و یک ماده غذایی این مواد را به هم اتصال می‌داد.

این ماده اتصال دهنده ممکن بود از مشتقات ژلاتین باشد یا نباشد.

حتی گاهی از خون برای بهم چسباندن اجزای پودینگ استفاده می‌کردند. معروف‌ترین این نوع پودینگ، پودینگ سیاه است. این نوع پودینگ ‌های قدیمی امروزه هم در برخی مناطق تهیه می‌شوند.

امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است.

معمولا پودینگ ‌های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می‌کنند.

اغلب از ماده ‌ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت و یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می‌کنند.

از نظر ظاهری، بلنک مانژ و کاسترد هم بسیار شبیه به پودینگ می‌باشند.

 

پودینگ | طرز تهیه پودینگ شکلاتی | طرز تهیه پودینگ ساده | پودینگ چیست

پودینگ تابستانی به انگلیسی Summer pudding

نام نوعی پودینگ و دسر شیرین انگلیسی است که از میوه‌های تابستانی، بویژه توت فرنگی یا تمشک، همراه با کشمش قرمز و سیاه (گاهی نیز سیب یا شاه توت) و نان تهیه می‌شود.

میوه‌ها را نخست همراه با شکر حرارت می‌دهند تا شکر حل شده و عصاره میوه خارج شود.

سپس ترکیب به دست آمده را همراه با نان به صورت لایه لایه درون ظرف گودی قرار می‌دهند.

بدین ترتیب تمام آب میوه جذب نان شده و طعمی مطبوع به آن می‌بخشد.

پودینگ تابستانی به صورت سرد و معمولاً همراه با خامه سرو می‌شود.

 

پودینگ تابستانی | طرز تهیه پودینگ شکلاتی | طرز تهیه پودینگ ساده | پودینگ چیست

پودینگ کریسمس به انگلیسی Christmas pudding

نوعی پودینگ بخار پزشده است که میوه‌ های خشک شده، ادویه‌ های مختلف و اغلب برندی ترکیبات آن را تشکیل می‌دهند.

برای تزئین آن تکه کوچکی از گیاه خاس را بر بالای آن فرو می‌کنند.

این دسر به عنوان بخشی از شام کریسمس سرو می‌شود.

پودینگ کریسمس | طرز تهیه پودینگ شکلاتی | طرز تهیه پودینگ ساده | پودینگ چیست

 

کرم کارامل به انگلیسی Crème caramel | طرز تهیه کرم کارامل | طرز تهیه ژله کارامل | طرز تهیه سس کارامل | کرم کارامل شکلاتی

کرم کارامل نام یک دسر پر طرفدار است.

کرم کارامل اولین بار توسط فرانسوی‌ ها ساخته شد.

کرم کارامل‌ ها را به انواع مختلف می‌توان درست کرد.

کرم کارامل ‌های شکلاتی و  کرم کارامل زنجبیلی در حال حاضر طرفدار زیادی در کشور ایتالیا دارند.

طرز تهیه کرم کارامل | طرز تهیه ژله کارامل | طرز تهیه سس کارامل | کرم کارامل شکلاتی

 

ماست به انگلیسی yogurt

ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس حاصل می‌شود.

از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌توان استفاده نمود. اما ماست‌ های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌کنند.

ماست‌ را معمولا به صورت شیرین و گاه به صورت ترش، و با طعم‌های مختلف به فروش می‌رسانند.

ماست میوه‌ ای از افزودن انواع میوه‌جات تهیه می‌شود که علاوه بر ایجاد طعم‌های مختلف ماست، طعم ترش آن را کاهش دهد.

ماست خامه‌ای یا ماست یونانی از مخلوط کردن شیر با خامه تهیه می‌شود. تا میزان چربی شیر را به ۱۰ درصد برساند. معمولا این نوع ماست را به همراه عسل به عنوان نوعی دسر مصرف می‌کنند.

ماست موسیر را از ماست با سیر یا موسیر له‌شده تهیه می‌کنند.

گاهی هم حتی با سبزی ریزشده مخلوط می‌کنند و طعم‌های مختلفی از ماست ایجاد می‌نمایند.

ماست چکیده از آبگیری ماست معمولی درست می‌شود. این کار را با گذراندن ماست معمولی از صافی‌های پارچه ‌ای انجام می ‌دهند.

ماست‌ و خیار هم نوعی ماست است. پس از آنکه ماست چکیده با کمی آب زده شد، خیار و نعنا و سیر در ماست ریخته می‌شود و نمک و فلفل بدان می‌پاشند و هم می‌زنند. معمولا با نعنای خشک و برگ گل گلاب نیز آن را می ‌آرایند.

 ماست | ماست خامه ای | ماست یونانی | ماست موسیر | ماست میوه ای

بیسکویت به انگلیسی Biscuit | طرز تهیه بیسکویت ساده | طرز تهیه بیسکویت شکلاتی | طرز تهیه بیسکویت خانگی | طرز تهیه بیسکویت کره ای | طرز تهیه بیسکویت مادر | طرز تهیه بیسکویت کشمشی

بیسکوئیت، بیسکویت یا بسکویت گونه‌ای خوراکی‌ است که ماده اصلی آن آرد است.

ریشه واژه بیسکوئیت از دو کلمه لاتین bis به معنای دو بار و coquere به معنای پخته‌ شده گرفته‌شده. روی هم معنای دو بار پخته ‌شده را می ‌رساند.

این نام ‌گذاری به شیوه پخت بیسکویت باز می‌گردد. زیرا نخست بیسکوئیت را می ‌پختند و سپس درون یک فر به‌ آرامی خشک می‌ کردند.

بیسکویت مادر قدیمی‌ترین بیسکویت‌ تولید شده در ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید می‌شود. شعار این بیسکویت برای سال‌ها این بود:

مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر

طرز تهیه بیسکویت | طرز تهیه بیسکویت ساده | طرز تهیه بیسکویت خانگی | بیسکویت

 

پای به انگلیسی Pie | انواع پای | انواع پای سیب | طرز تهیه پای میوه | طرز تهیه پای گوشت

پای، یک ظرف غذا پخته شده‌ است که معمولا با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته می‌شود.

در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می‌شود. یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می‌گیرد.

پای بر اساس لایه خود دسته‌بندی می‌شود.

۱-پای پر تک پوسته و یا از پایین پوسته

لایه خمیر شیرینی همانند ظرف شیرینی ‌پزی در زیر و مواد در بالای لایه شیرینی قرار می‌گیرد و روی مواد غذایی، باز گذاشته ‌است.

این نوع پای‌ ها را تارت می‌نامند. که بیشتر در پای‌ های شیرین اینگونه ‌است.

ولی یکی از معروف ‌ترین پای ‌های شور مزه که فقط قسمت زیرش خمیر دارد، پای کیش می‌باشد.

پای کیش به فرانسوی Quiche نوعی شیرینی پوسته خوشگوار، روی ظرف باز پر کردن پنیر ، گوشت و سبزیجات تهیه می شود ولی بسته به مواد داخل آن می تواند شور یا ترش هم باشد

۲-پای بالا پوسته

پای بالا پوسته که مواد پای در پایین ظرف می ‌باشد و روی این مواد را با خمیر پای می ‌پوشانند.

۳-پای دو پوسته

پای دو پوسته مواد را درون خمیر قرار داده و خمیر را می‌پیچند. یعنی موادغذایی به طور کامل در پوسته‌ ای از شیرینی محصور می‌شود.

برای پوسته پای مواد مختلفی استفاده می‌شود، از جمله پودر شیرینی پزی بیسکویت و یا سیب زمینی له شده.

معمولا خمیر پای، حاوی کره بوده که فراورده پوک و تردی را ایجاد می‌کند.

برای مواد داخل پای موادی چون انواع گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه، مربا، مارمالاد، انواع پنیر، خامه، شکلات، کاسترد، مغز میوه یا دیگر انواع مواد شور یا شیرین می‌شوند.

پای | انواع پای | انواع پای سیب | طرز تهیه پای میوه | طرز تهیه پای گوشت

 

آب نبات به انگلیسی candy | انواع آبنبات | طرز تهیه آبنبات خانگی | طرز تهیه آبنبات شیری

آب‌ نبات، به‌ خصوص آب‌نبات شیرین از مخلوط غلیظ شکر با آب به‌همراه افزوزدنی‌ هایی خوش طعم کننده و رنگ دهنده ساخته شده و بعضی مواقع منجمد می‌شود.

کلمه‌ی کَندی از زبان ترکی و Qand (= قند) و (قندی) مشتق شده است.

در آمریکای شمالی آب نبات به مجموعه‌ی متنوعی اطلاق می‌شود که شامل آب نبات چوبی، آب نبات شکلاتی، آب نبات لیسی، تافی، پاستیل، آدامس، مارش مالو (marshmallows) و شیرین بیان ،آب نبات ترش،آب نبات شور ،آب نبات سخت و غیره است.

برای تولید آب ‌نبات ابتدا از حل ‌شدن شکر در آب یا شیر، شربت درست می‌کنند. سپس برای رساندن به نقطه اشباع مطلوب و یا کاراملی شدن جوشانده می‌شود.

مواد مورد استفاده و مدت زمان جوشانیدن به نوع آب‌نبات بستگی دارد.

آب ‌نبات در انواع بی ‌نهایت متفاوت اعم از نرم و جویدنی و یا سخت، ترد و شکننده درست می‌شود.

کارامل، تافی، فاج (آّب نبات نرم از کره و شیر و شکلات و غیره)، آب ‌نبات مغزدار، به‌صورت قرص، آب ‌نبات چسبناک، لوبیای ژله‌ای، نبات، آب ‌نبات چوبی، پشمک، قرص نعناع، بادام ‌زمینی ترد، شکلات پر شده از کشمش یا بادام‌ زمینی، و آب‌ نبات لیسی تنها بخش مختصری از واژه‌ی ژنریک کندی (candy) است.

زمان نگهداری آب ‌نبات از دو هفته تا یک سال است. اگر در جای خنک و خشک نگهداری نشود زودتر فاسد خواهد شد.

 آب نبات | انواع آبنبات | طرز تهیه آبنبات خانگی | طرز تهیه آبنبات شیری

کاستارد به انگلیسی Custard | پودر کاستارد چیست | کاسترد قالبی | پودر کاستارد آماده | کاستارد شکلاتی | کاسترد دو رنگ

کاستارد یکی از موادی است که از بهم زدن و حرارت دادن به زرده تخم مرغ و شیر یا خامه درست می‌شود.

بسته به این‌که چه میزان در آن زرده تخم مرغ یا مواد غلیظ‌کننده بکار رفته‌باشد، دارای غلظت رقیق تا غلیظ است.

کاستارد بیشتر به عنوان دسر یا مواد تشکیل‌دهنده سس دسر بکار می‌رود.

در غذاهای نمک‌دار مانند پای کیش، پاستای کاربونارا یا گراتین نیز بکار برده‌می‌شود.

همچنین به عنوان دسر در نان خامه‌ای، کرم کارامل، پودینگ ، پای و تارت استفاده‌می‌شود.

کاستارد | پودر کاستارد چیست | کاسترد قالبی | کاستارد شکلاتی | کاسترد دو رنگ

موس به فرانسوی Mousse | موس شکلاتی ساده | موس شکلاتی فرانسوی | موس شکلات قالبی | طرز تهیه موس قهوه | طرز تهیه کیک موس شکلاتی | طرز تهیه موس موز

موس معمولا به یک نوع دسر سرد با منشا فرانسوی گفته می‌شود.

اما موس تنها به یک دسر شیرین محدود نمی‌شود. و نوعی غذا نیز بشمار می‌آید که در آن ممکن است از گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده شود.

این دسر معمولا با همزدن سفیده تخم مرغ و خامه و مزه دادن توسط میوه و شکلات و غیره همچنین بکار بردن زرده تخم مرغ و ژلاتین درست می‌شود.

بر حسب مواد بکار رفته، موس شکلاتی، موس شکلاتی تیره، موس توت فرنگی، موس چای سبز، موس زردآلو و غیره نامیده می‌شود.

موس شکلاتی ساده | موس شکلاتی فرانسوی | موس شکلات قالبی | موس خانگی

سوفله به فرانسوی Soufflé | طرز تهیه سوفله سبزیجات | سوفله مرغ و بادمجان | طرز تهیه سوفله بادمجان | سوفله سیب زمینی | سوفله مرغ و قارچ

سوفله نوعی دسر یا غذای شور مزه سبک و پرهوا است که در اویل قرن نوزدهم بوجود آمده‌است.

سوفله با افزودن مواد به سفیده تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شود.

در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپس پخت می‌شود.

به عنوان غذا از گوشت، ماهی، صدف،سبزیجات و مواد گوناگان دیگر پخته شده و بصورت پوره در می‌آید.

ممکن است در آن زرده تخم‌مرغ نیز بکار رود.

سپس به مواد سفیده تخم مرغ سفت شده اضافه شده در قالب پخته می‌شود. پس از پخت هوای داخل سفیده ۳–۲ برابر افزایش می‌یابد.

 

سوفله | طرز تهیه سوفله سبزیجات | طرز تهیه سوفله بادمجان | سوفله سیب زمینی

کرم باواریا به فرانسوی Bavarois | انواع دسر باواریا | تزیین دسر باواریا | دسر باواریا شکلاتی

کرم باواروآ،  یک نوع دسر سرد است.

احتمالا توسط یک آشپز فرانسوی که در شهر بایرن در آلمان بکار مشغول بوده‌است، ابداع شده‌است.

مواد کرم باواروآ را شیر، زرده تخم مرغ، شکر و خامه زده شده ، اسانس‌های گوناگون و ژلاتین تشکیل می‌دهند.

باواروآ دارای انواع گوناگونی مانند باواروآی شکلاتی، باواروآی توت فرنگی، باواروآی قهوه و باواروآی چای سبز و غیره می‌باشد.

در اصل نوعی نوشیدنی گرم در جنوب آلمان بوده‌است.

گفته می‌شود که یک آشپز فرانسوی به نام آنتونان کارمو دستور آن را به عنوان شیرینی تغییر داده و آن را به صورت فعلی درست کرده‌است.

 

کرم باواریا | انواع دسر باواریا | تزیین دسر باواریا | دسر باواریا شکلاتی

تیرامیسو به ایتالیایی tiramisù | طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور | طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی | تزیین تیرامیسو | تیرامیسو لیوانی | تیرامیسو با کیک اسفنجی

تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است.

که برای تهیه تیرامیسو، بیسکوئیت را که معمولا بیسکوئیت ساوویاردی به ایتالیایی savoiardi است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زرده تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دارش می‌کنند.

از این دستورالعمل برای تهیه انواع گوناگونی از پودینگ‌ها، کیک‌ها و دسرها دیگر نیز استفاده می‌شود.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور | طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی | تزیین تیرامیسو | تیرامیسو با کیک

فروماژ

نوعی دسر است که معمولا با آب انواع میوه، تخم مرغ، ژلاتین و خامه فرم گرفته تهیه می شود.

انواع فروماژ شامل فروماژ لیمویی، فروماژ پرتقال، فروماژ شکلاتی و … .

 

دسر | طرز تهیه دسر تیرامیسو | طرز تهیه دسر | انواع دسر ساده | دسر تیرامیسو | انواع دسر مدرن

 

انواع دسر

کیک کشمشی,کیک گردوییانواع کیک سادهکیک کاکائوییطرز تهیه انواع کیککیک وانیلیکیک خوشمزهکیک خانگی, کیک تولد, کیک عروسی, تزیین کیککلوچهطرز تهیه کلوچه خانگی, انواع میوه, انواع میوه استواییطرز تهیه فالوده با رشته آمادهفالوده یزدیطرز تهیه رشته فالوده در منزلطرز تهیه فالوده سادهفالوده بستنی, طرز تهیه پودینگ وانیلی, طرز تهیه پودینگ شکلاتی, طرز تهیه پودینگ موز, طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده, طرز تهیه پودینگ, طرز تهیه بیسکویت ساده, طرز تهیه بیسکویت شکلاتی, طرز تهیه بیسکویت کره ای , طرز تهیه بیسکویت خانگی


طرز تهیه بیسکویت بدون فر
, کرم کارامل , طرز تهیه کرم کارامل, طرز تهیه سس کارامل, کرم کارامل شکلاتی, پای انواع پای, انواع پای سیب, طرز تهیه پای میوه, طرز تهیه پای گوشت, آب نبات خانگی,  کاستارد , پودر کاستارد چیست , کاسترد قالبی , پودر کاستارد آماده , کاستارد شکلاتی , کاسترد دو رنگ, سوفله, طرز تهیه سوفله سبزیجات, سوفله مرغ و بادمجان, طرز تهیه سوفله بادمجان, سوفله سیب زمینی, سوفله مرغ و قارچتیرامیسو, طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور, طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی,  تزیین تیرامیسو, تیرامیسو لیوانی, تیرامیسو با کیک اسفنجی

 

تهیه و تنظیم : چاشنی