در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

دسر | پای سیاه توت | انواع دسر | دسر ساده | انواع دسر مدرن | آموزش دسر | دسر مجلسی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 595

تاریخ : ۲۶ / شهریور / ۱۳۹۵

دسر | انواع پای | انواع دسر | دسر ساده | انواع دسر مدرن | آموزش دسر | دسر مجلسی

انواع پای | پای سیاه توت
دسر | پای سیاه توت | انواع دسر | دسر ساده | انواع دسر مدرن | آموزش دسر | دسر مجلسی

پای سیاه توت یک نوع پای پر شده از سیاه توت است.

]معمولا یا به صورت مربای سیاه توت، یا خود سیاه توت یا مخلوطی وابسته به آن است.

پای سیاه توت ترش مزه است. بنابراین نسبت به پای زغال اخته شکر بیشتری برای پختن آن مورد نیاز است.

برای جلوگیری از سوختن می‌توان سیاه توت را قبل از پختن آهسته جوشانید و یا در آب غوطه ور کرد.

اما در موقع آماده کردن پای زغال اخته نیازی به این کار نیست.

خاستگاه پای سیاه توت، امریکاست.