سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 485

تاریخ : ۰۲ / مهر / ۱۳۹۵

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 2٫00 از 5 )

غذای ژاپنی | غذاهای برنجی | غذاهای برنجی ژاپنی | غذاهای خوشمزه ژاپنی | دسر های ژاپنی

 

مشی یا گوهان  飯  gohan/meshi

بصورت مؤدبانه گُوهان خوراکی است که پختن غلاتی مانند برنج، گندم، جو، چاودار و یولاف و غلات تیرهٔ ارزن تهیه شده باشد. روش پختن آن اینست که مقدار نسبتاً زیادی آب به این غلات افزوده و تا زمانی که آب آن کاملاً برچیده شود؛ این غلات پخته می‌شوند. به عبارت دیگر به خوراکی که از بخارپز کردن این غلات به دست می‌آید، گوهان گفته می‌شود. بطورکلی به غذا نیز در زبان ژاپنی گوهان گفته می‌شود. در زبان کنونی مردم ژاپن، این واژه بخصوص به برنج ژاپنی پخته شده، اشاره دارد.

 

برنج چسبناک もち米  mochi-Kome

موچی‌کومه (به ژاپنی: もち米 mochi-Kome) یا برنج گلوتینوس یکی از انواع برنجِ آسیایی است که پس از پخت دانه‌های برنج چسبندگی بیشتری نسبت به انواع دیگر برنج دارند.

 

تاماگوکاکه گوهان 卵かけご飯  Tamago kake gohan

در این نوع غذا گوهان (برنج ژاپنی) به همراه تخم مرغ خام بهم زده می‌شود و به عنوان چاشنی از سس سویا استفاده می‌شود.

 

اوچازوکه 茶漬け  Chazuke

در اصل به غذای حاصل از ریختن چای سبز در روی گوهان (برنج سفید پختهٔ ژاپنی) گفته می‌شود اما می‌توان بجای چای سبز، داشی یا تنها آب جوشیده شده را نیز بکار برد.

 

اونیگیری おにぎり  Onigiri

یک نوع گوهان (برنج) شکل داده شده‌است. ممکن است به برنج ژاپنی پخته‌شده مزه اضافه شود و یا مواد غذایی در داخل برنج قرار داده‌شود و با فشردن به شکل سه گوش یا گرد شکل داده‌می‌شود. در ژاپن از قدیم به عنوان غذای همراه استفاده می‌شده‌است.

 

تاکی‌کومی گوهان 炊き込みご飯 Takikomi gohan

در هنگام پختن گوهان (برنج ژاپنی) موادغذایی و چاشنی‌های مختلفی به آن افزوده می‌گردد. برای چاشنی تاکی‌کومی گوهان، معمولاً از کونبو، داشی و سس سویا استفاده می‌شود.

 

کامامیشی 釜飯 Kamameshi

در آن به برنج سس سویا و میرین و چاشنی افزوده می‌شود و بر روی آن شیتاکه (نوعی قارچ) و گوشت مرغ و مواد غذایی دیگر قرار داده می‌شود. این غذا بر روی دیگ یک نفره پخته می‌شود.

 

سکی‌هان 赤飯  Sekihan

از مخلوط کردن و پختن ۱۰ تا ۲۰ درصد آزوکی (یک نوع لوبیای قرمز کوچک) و یا لوبیای چشم‌بلبلی و برنج گلوتینوس برنج چسبناک تهیه می‌شود. نسبت به برنج سفید ۲۰ تا ۵۰ درصد کالری بیشتری دارد همچنین از نظر داشتن مس، پروتئین و روی بسیار غنی‌تر از برنج سفید است. معمولاً سکی‌هان در جشن‌های سالیانه و به مناسبت جشن تولد تهیه می‌شود.

 

موچی  餅 Mochi

نوعی خوراکی است که از غلات به‌ویژه برنج ژاپنی تهیه می‌شود. در یک نوع آن برنج با آب و حرارت پخته و بوسیلهٔ فشار خارجی و کوبیدن در هاون تبدیل به ماده‌ای چسبناک می‌شود و بعد به آن شکل مخصوصی داده می‌شود. در نوع دیگر آن به آرد غلات آب گرم افزوده شده و پس از ورز دادن بخارپز می‌شود. هر چند موچی در تمام مدت سال مصرف دارد ولی بیشتر به عنوان یک غذای سنتی شهرت دارد که در سال نو ژاپنی تهیه می‌شود.

 

 

 

غذای ژاپنی | کایو | طرز تهیه کایو  | انواع کایو

کایو  粥، お粥 Kayu, Okayu

بطور کلی به نوعی برنج گفته می‌شود که نسبت به برنج معمولی میزان آب بیشتری برای پخت بکار رفته و نرمی برنج بیشتر و سوپ مانند است. هضم کایو بسیار آسان بوده و معمولاً برای بیماران، پیران و کودکان خردسال تهیه می‌شود.[۱]

زوسویی 雑炊  Zosui

در این نوع غذا به گوهان (برنج ژاپنی) داشی (سوپ رقیقسس سویا، میسو و یا چاشنی‌های دیگر افزوده می‌شود. به غیر از این چاشنی‌ها به برنج انواع گوشت، خوراک دریایی، قارچ و سبزیجات را افزوده و تمام مواد دوباره پخته می‌شود.

 

 

غذای ژاپنی | دون‌بوری | طرز تهیه دون‌بوری | انواع دون‌بوری

دون‌بوری یک نوع سبک غذا در آشپزی ژاپنی است. معنای لغوی دون در اصل به کاسه است. دون از فنجان چای سبز و کاسهٔ معمولی برنج بزرگ‌تراست. دون‌بری به کاسهٔ برنجی گفته می‌شود که در زیر آنگوهان (برنج ژاپنی پخته) و بر روی آن، ماهی، گوشت، سبزیجات، و موادغذایی دیگر قرار گرفته باشد. دون‌بوری یکی از قدیمی‌ترین سبک‌های آشپزی ژاپنی به شمار می‌آید.
کاتسودون  カツ丼 Katsudon

نوع رایج آن به این صورت است که بر روی گوهان (برنج ژاپنی) یک قطعه تونکاتسو (گوشت خوک فرای) همراه با تخم‌مرغ گذاشته می‌شود.

 

تکادون 鉄火丼 Tekkadon

در آن از ساشیمی ماهی تن (بصورت خام) استفاده می‌شود. این نوع غذا از اوایل دوره میجی بوجود آمده است. در یک کاسه ابتدا سومشی یا برنج با طعم سرکه را قرار داده سپس نوری (جلبک) خُرد شده را بر روی برنج گذاشته و در بالای آن، ماهی تنی که به صورت اریب برش داده شده بطور منظم قرار داده می‌شود. برای چاشنی از واسابی استفاده می‌شود.

 

اویاکودون 親子丼 Oyakodon

برای تهیه ابتدا گوشت مرغ را در مخلوطی از داشی، پیاز خورد شده، شکر و سس سویا جوشانده و سپس تخم‌مرغ بهم زده شده به این مخلوط افزوده می‌شود. در آخر این مخلوط بر روی گوهان (برنج ژاپنی) قرار داده می‌شود. برای تزئین روی غذا از سبزیجات سبز رنگ مانند میتسوبا استفاده می‌شود.

 

گیودون 牛丼 Gyūdon

در گیودون گوشت گوساله ورقه ورقه شدهٔ نازک و پیاز ورقه شده همراه هم پخته و مزهٔ داده می‌شوند سپس در کاسهٔ مخصوصی به نام دون یا دون‌بری ابتداگوهان (برنج ژاپنی پخته) و بر روی آن، مخلوط گوشت گاو و پیاز پخته شده، قرار می‌گیرد. گیودون معمولاً به همراه بنی‌شوگا (ترشی زنجبیل) صرف می‌شود.

 

تندون 天丼 Tendon

در این نوع غذا تمپورایی که از مواد دریایی یا سبزیجات تهیه شده در حالی که هنوز کاملاً داغ است ابتدا در داخل سس به مدت کوتاهی فرو برده و بیرون آورده می‌شود سپس این تمپورا بر روی گوهان (برنج ژاپنی پخته) قرار داده می‌شود.

 

اونادون 鰻丼 Unadon

در آن از مارماهی ژاپنی (اوناگی) استفاده می‌شود. در این نوع غذا در یک کاسه ابتدا گوهان یا برنج ژاپنی تازه پخته شده را قرار داده سپس بر روی آن مارماهی کباب شده قرار داده می‌شود. برای چاشنی تاره (نوعی سس با طعم سس سویا) بر روی مارماهی ریخته شده و پودر زانشو (نوعی ادویهٔ تند) نیز بر روی ماهی پاشیده می‌شود.[۴]

 

سوشی | طرز تهیه انواع سوشی | انواع سوشی 

سوشی خوراکی برنجی در آشپزی ژاپنی است و آمیزه‌ای است از برنج پختهٔ ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین گونه خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ که به صورت سرد خورده می‌شود.

 

نیگیری‌زوشی 握り寿司 nigiri-zushi

این نوع سوشی در اصل غذای سنتی شهر ادو یا توکیوی کنونی بوده است. در این نوع سوشی بر روی برنج سوشی یا سومشی که طول آن تقریباً به اندازهٔ یک انگشت است مواد غذایی گذاشته شده و با دست به آن شکل داده می‌شود.

 

ماکی‌زوشی 巻き寿司 makizushi

مواد سوشی در داخل برنج به حالت رول در می‌آیند و دور این رول با موادی مانند جلبک نوری و یا تخم‌مرغ املت پیچانده می‌شود.[۶]

 

ته‌ماکی(سوشی دست‌پیچ) 手巻き寿司 Temaki-zushi

در این نوع سوشی مواد غذایی شامل برنج، و مواد دیگر یا به اصطاح ژاپنی نتا در داخل یک جلبک دریایی به نام نوری قرار گرفته و به همراه یکدیگر به شکل یک قیف پیچانده می‌شوند.

 

چیراشی‌زوشی ちらし寿司 Chirashizushi

بطورکلی این نوع سوشی به دو گروه بزرگ تقسیم می‌شود. در یک گروه موادِ سوشی که بیشتر خام هستند بر روی گوهان سرکه‌زده گذاشته و پخش می‌شوند. در نوع دیگر مواد در داخل گوهان سرکه‌زده مخلوط می‌شوند.

 

ایناری‌زوشی 稲荷寿司 Inari-zushi

نوعی غذاست که لایهٔ بیرونی آن را آبوراآگه‌ای (فراورده‌ای از سویا) که در ضمن پختن شدن طعم ترش‌وشیرین به آن داده می‌شود، تشکیل می‌دهد. این فراورده دو لایه دارد و می‌توان آن را به شکل یک پاکت یا کیسه استفاده کرد. بعد از بازکردن دو لایه آبوراآگه با برنج سوشی، یا انواع دیگر برنج پر می‌شود.

 

اوشی‌زوشی 押し寿司 Oshizushi

در این نوع سوشی در جعبهٔ قالب پرس سوشی، مواد لازم در لابلای برنج سوشی یا سومشی گذاشته شده و نصف روز در داخل این جعبه تحت فشار قرار می‌گیرند تا بهم فشرده شده و شکلی بهم پیوسته پیدا کنند.
مهاری‌زوشی めはり寿司 Mehari-zushi

خوراک سنتی بخش جنوبی استان واکایاما و استان میه در ژاپن است. در اصل نوعی اوبنتو (غذای همراه) بوده‌است. در این نوع سوشی برنج با برگتاکانا پیچیده می‌شود.

 

 

نوشیدنی‌های الکلی برنج | نوشیدنی الکلی چینی ها 

ساکی – شوچو

 

غذای ژاپنی | دیگر غذاهای اصلی چینی | انواع غذا های چینی | لیست غذاهای چینی

 

غذای ژاپنی | نودل | نودل چیست | انواع نودل

نودُل یا مِن (به ژاپنی: 麺 men) به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آردگندم، آرد گندم سیاه (چاودار)، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشته‌های نازک و دراز شکل داده شده‌است، گفته می‌شود.

سوبا

اودون

سومن

رامن

چانپون

اوکیناواسوبا

یاکی‌سوبا

یاکی‌اودون

هیاشی‌چوکا : نودل پس از پخته شدن در داخل آب سرد آبکشی می‌شود. مواد غذایی همراه نودل تعیین شده نیستند اما تمامی مواد باید به نحوی بریده شوند که خوردن آن با چاپستیک آسان باشد. برخلاف ژاپن در کشور چین این غذا بصورت گرم خورده می‌شود.

 

 

غذای ژاپنی | نان | انواع نان چینی | لیست نان های چینی 

کاره‌پان (نان کاری)
آنپان
یاکی‌سوبا پان
کوروکه‌پان
مرون‌پان
کاتسوساندو

 

غذاهای مکمل، اوکازو

اوکازو

روغن‌پزی عمیق

کاراآگه
کوروکه
کوشی‌کاتسو
تمپورا
تونکاتسو

کباب پز و ماهیتابه‌ای

جیائوزی(گیوزا)
کوشی‌یاکی
موتویاکی
اوکونومی‌یاکی
تاکویاکی
تری‌یاکی
اوناگی
تاکویاکی
هورمون‌یاکی
جینگیسوکان
یاکی‌توری
یاکی‌ساکانا

 

غذای ژاپنی | غذاهای وارداتی و سازگار شده

کاری ژاپنی
هایاشی‌رایس
ام‌رایس
چاهان

 

سوشی و ساشیمی از غذاهای مشهور ژآپنی هستند، اما آیا می دانید تفاوت این دو غذا چیست؟
زمانی که صحبت از غذاهای ژاپنی می شود، اغلب اولین تصویری که در ذهنمان نقش میبندد یک غذای بومی به نام سوشی است که در سراسر جهان نیز طرفداران پروپا قرصی دارد .

البته آوایش این واژه‌ها در زبان چینی با زبان ژاپنی تفاوت دارد . که بیشتر خام هستند مانند ساشیمی، هنرمندانه در بالای برنج سوشی را در یک ظرف مخصوص چیده می‌شود.

طرز تهیه رل سوشی مرغ و گوشت گاو   غذای ژاپنی ها  طرز تهیه سوشی غذای پرطرفدار ژاپنی در منزل تفاوت سوشی و ساشیمی دستور تهیه اسپاگتی .

 

 

غذای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | سوشی و ساشیمی از غذاهای مشهور ژآپنی , تفاوت سوشی و ساشیمی , انواع غذاهای ژاپنی , لیست غذاهای ژاپنی

غذای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | سوشی و ساشیمی از غذاهای مشهور ژآپنی , تفاوت سوشی و ساشیمی , انواع غذاهای ژاپنی , لیست غذاهای ژاپنی

 


 

غذای ژاپنی | آشپزی ژاپنی | غذاهای ژاپنی | لیست غذاهای ژاپنی | انواع غذاهای ژاپنی | طرز تهیه غذاهای ژاپنی | غذای بین المللی

 

سوشی

  • ایناری‌زوشی
  • تاره
  • چیراشی‌زوشی
  • سوشی
  • فوتو ماکی ماتسوری زوشی
  • کایتن سوشی
  • گاری
  • نوری‌ماکی
  • هانگیری
  • واسابی

 

غذاهای دریایی

 

ساشیمی

  • بوری
  • چوتورو
  • سابا
  • ساردین
  • ساشی‌می
  • ساکه
  • سانما
  • سوزوکی
  • شانک‌ماهیان
  • کاره‌ی
  • کانپاچی

 

انواع غذاهای دریایی

  • آنکیمو
  • ابی‌فرای
  • اوناگی
  • تاکویاکی
  • تمپورا

 

غذاهای برنجی

  • اوچازوکه
  • اونیگیری
  • اوهاگی
  • اویاکودون
  • تاکی‌کومی گوهان
  • تاماگوکاکه گوهان
  • چاهان
  • دون‌بوری
  • زوسویی
  • ساکورا موچی
  • سکی‌هان
  • سوشی
  • کاتسودون
  • کامامیشی
  • گوهان
  • گیودون

 

نودل، سوپ‌ها و نابه‌مونوها

  • اودون
  • رامن
  • سوبا
  • سومن
  • کیتسونه‌اودون
  • میسوشیرو
  • نابه‌مونو
  • یاکی‌سوبا

 

غذاهای گوشتی و غذاهای گیاهی

  • اودون
  • شابو شابو
  • تونکاتسو
  • کاراآگه
  • سوکی‌یاکی
  • اوکونومی‌یاکی
  • نیکوجاگا
  • تمپورا
  • یاکی‌نیکو
  • یاکی‌توری
  • کوروکه
  • کین‌پیرا

 

چاشنی‌ها

  • پونزو
  • تاره
  • داشی
  • رایو
  • سس سویا
  • سُو
  • فوری‌کاکه
  • کاراشی
  • کونبو
  • من‌تسویو
  • میرین
  • میسو
  • واسابی

 

عناصر، مواد و فرآورده‌های غذایی

  • آئوموری
  • آبوراآگه
  • آزوکی
  • انوکیتاکه
  • اومه
  • برنج ژاپنی
  • توفو
  • دایکون
  • رنکن
  • سوری‌می
  • شیتاکه
  • شیسو
  • کون‌نیاکو
  • ماتسوتاکه
  • میتسوبا
  • ناتو
  • نگی
  • نوری
  • هیجیکی
  • واکامه
  • یوزو

 

شور و ترشی‌جات

  • اومه‌بوشی
  • بنی‌شوگا
  • تاکوآن
  • تسوکه‌مونو
  • گاری

تنقلات، شیرینی‌ها و نان‌ها

  • آن
  • آنپان
  • اوهاگی
  • بی‌کا
  • چیماکی
  • ساکورا موچی
  • سنبی
  • کاشیواموچی
  • کاکی نو تانه
  • موچی
  • واگاشی

 

نوشیدنی‌ها

  • چای سبز
  • ساکی
  • موگی‌چا

متفرقه

  • اوسه‌چی
  • بنتو
  • تپپان‌یاکی
  • کایسکی
  • ناناکوسا

 

غذای ژاپنی | غذاهای به سبک خارجی | غذای ژاپنی ب سبک خارجی | غذاهای بین المللی

سبک غربی

  • ام‌رایس
  • پائلیا
  • کاره‌رایس
  • هایاشی‌رایس
  • یوشوکو

 

سبک آسیای شرقی

  • چاهان
  • چوکادون
  • گیوزا
  • نودل چینی

 

 

 

غذای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | سوشی و ساشیمی از غذاهای مشهور ژآپنی , تفاوت سوشی و ساشیمی , انواع غذاهای ژاپنی , لیست غذاهای ژاپنی | دسر های ژاپنی

غذای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | سوشی و ساشیمی از غذاهای مشهور ژآپنی , تفاوت سوشی و ساشیمی , انواع غذاهای ژاپنی , لیست غذاهای ژاپنی | دسر های ژاپنی

 

 

غذای ژاپنی | انواع غذاهای ژاپنی | لیست غذاهای ژاپنی | غذاهای ژاپنی خوشمزه |غذای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | دسر های ژاپنی

غذای ژاپنیپخت برنج به روش ژاپنیعکس غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنیعکس غذاهای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | طرز پخت برنج ژاپنی | غذای ژاپنی سوشی | سوپ ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی | طرز تهیه غذاهای ژاپنیطرز تهیه غذاهای ژاپنی | طرز پخت برنج ژاپنی | لیست غذاهای چینی | غذای چینی خوشمزه | غذای ژاپنی سوشی | سوپ ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی | غذاهای چینی عجیب | غذاهای چینی+عکس | غذای چینی فیلم سعادت آباد | طرز تهیه غذاهای ژاپنی | طرز پخت برنج ژاپنی | غذای ژاپنی سوشی | آموزش غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی | غذای ژاپنی دانگو | رستوران ژاپني | نام غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنی سوشی | طرز پخت برنج ژاپنی | سوپ ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی | طرزتهیه غذای ژاپنی | نام غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنی دانگو | رستوران ژاپني | طرز تهیه سوپ کره ای | طرز تهیه کیک ماهی کره ای | پخت برنج به روش ژاپنی | طرز تهیه غذاهای کره ای | طرز تهیه رشته کره ای | کیک برنجی کره ای | غذای کره ای ساده | کوفته برنجی چینیطرز پخت برنج ژاپنی | غذای ژاپنی سوشی | آموزش غذاهای ژاپنی | سوپ ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی | نام غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنی دانگو | رستوران ژاپني | طرز تهیه غذاهای ژاپنیطرز تهیه سوشی ژاپنی | طرز تهیه سوشی کالیفرنیا | طرز تهیه انواع سوشی | غذای سوشی چیست | طرز تهیه غذاهای ژاپنی | طرز پخت برنج ژاپنی | غذای ژاپنی سوشی | آموزش غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی | غذای ژاپنی دانگو | رستوران ژاپني | نام غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنی دانگو | طرز تهیه دانگو | طرز تهیه غذاهای ژاپنی | رستوران ژاپني | طرز تهیه برنج ژاپنی | اوکونومی‌یاکی | نام غذاهای ژاپنی | سوپ ژاپنی | غذای ژاپنی سوشی | طرز پخت برنج ژاپنی | آموزش غذاهای ژاپنی | سوپ ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی | طرزتهیه غذای ژاپنی | غذای ژاپنی دانگو | رستوران ژاپني | رستوران ژاپنی کنزو | رستوران ژاپنی سرینا | رستوران ژاپنی کنزو قیمت | رستوران کاتسو | منو رستوران كاتسو | رستوران ژاپنی هانا | رستوران ژاپنی کاتسو | رستوران سوشي بار | طرز تهیه غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنی سوشی | طرز پخت برنج ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی | سوپ ژاپنی | آموزش غذاهای ژاپنی | طرزتهیه غذای ژاپنی | نام غذاهای ژاپنی | طرز پخت برنج ژاپنی | غذای ژاپنی سوشی | سوپ ژاپنی | رستوران ژاپني | غذای ژاپنی تاکویاکی | طرز تهیه غذای ژاپنی ساده | نام غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنی دانگو | طرز تهیه دانگو | طرز تهیه غذاهای ژاپنی | رستوران ژاپني | طرز تهیه برنج ژاپنی | اوکونومی‌یاکی | نام غذاهای ژاپنی | سوپ ژاپنی | طرز تهیه سوشی با ماهی | سوشی ایرانی | سوشی در تهران | سوشی ماهی | طرز تهیه سوشی ژاپنی | طرز تهیه سوشی کالیفرنیا | طرز تهیه انواع سوشی | غذای سوشی چیست | طرز تهیه سوپ کره ای | طرز تهیه کیک ماهی کره ای | پخت برنج به روش ژاپنی | غذای ژاپنی سوشی | طرز پخت برنج ژاپنی | آموزش غذاهای ژاپنی | سوپ ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی | طرزتهیه غذای ژاپنی | غذای ژاپنی دانگو | رستوران ژاپنيغذای ژاپنی سوشی | غذای ژاپنی تاکویاکی | آموزش غذاهای ژاپنی | غذای ژاپنی دانگو | نام غذاهای ژاپنی | عکس غذاهای ژاپنی  | طرز تهیه غذاهای ژاپنی | طرز پخت برنج ژاپنی | لیست غذاهای چینی | غذای چینی خوشمزه | غذای ژاپنی سوشی | سوپ ژاپنی | غذای ژاپنی تاکویاکی |

 

غذای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | سوشی و ساشیمی از غذاهای مشهور ژآپنی , تفاوت سوشی و ساشیمی , انواع غذاهای ژاپنی , لیست غذاهای ژاپنی | دسر های ژاپنی

غذای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | سوشی و ساشیمی از غذاهای مشهور ژآپنی , تفاوت سوشی و ساشیمی , انواع غذاهای ژاپنی , لیست غذاهای ژاپنی | دسر های ژاپنی

غذای ژاپنی | غذاهای چینی | انواع غذاهای چینی | لیست غذاهای چینی | غذاهای خوشمزه چینی | غذاهای عجیب

غذاهای چینی | غذای چینی با مرغ و سبزیجات | غذای چینی فیلم سعادت آباد | غذای چینی خوشمزه | غذای چینی با نودل | غذای چینی چندش آور | غذای ژاپنی | آشپزی چینی | اسم غذاهای چینی | خوراك چيني | غذای چینی فیلم سعادت آباد | غذای چینی با نودل | انواع غذای چینی | غذای چینی خوشمزه | خوراک مرغ چینی | طرز تهیه خوراک سبزیجات | خوراک سبزیجات با مرغ | غذای چینی فیلم سعادت آباد | غذای چینی با نودل | انواع غذای چینی | خوراک مرغ چینی | خوراک سبزیجات ایتالیایی | غذای چینی با سبزیجات | غذای چینی خوشمزه | غذای چینی چندش آور | طرز تهیه غذای چینی چومین | طرز تهیه غذای چینی با مرغ و سبزیجات| چیکن بریانی هندی | طرز تهيه چيكن ماسالا | چيكن آلفردو | طرز تهیه سالاد کاپریس | سوپ تورتیلا مکزیکی | ادویه ماسالا هندی | ماهی ماسالای هندی | ادویه گرام ماسالا | طرز تهیه غذای چینی با مرغ و سبزیجات | چومین چینی | طرز تهیه غذای چینی در فیلم سعادت آباد | چیکن مالای هندی | طرز تهيه چومين | طرز پخت نودالیت | طرز تهیه نودل کره ای | تهیه غذا با نودل | طرز تهیه نودل سبزیجات | طرز تهیه نودل ساده | طرز تهیه نودل چینی | طرز تهیه نودل با مرغ | طرز تهیه نودل با قارچ | طرز تهيه نودل چيني | طرز تهیه نودل با مرغ و سبزیجات | نودل با ميگو | طرز تهیه نودل آماده | نودل مرغ | غذا با نودالیت | طرز تهیه نودل کره ای | طرز تهيه نودل چيني | طرز تهیه نودل اماده | نودل مرغ | طرز تهیه نودل با مرغ و سبزیجات | نودل سرخ شده | طرز تهیه نودل با قارچ | طرز تهیه نودل با سبزیجات | نودل با ميگو | طرز تهيه نودل چيني | نودل مرغ | طرز تهیه نودل با سبزیجات | طرز تهیه نودل با قارچ | نودل سرخ شده | نودل با ميگو | طرز تهیه نودل آماده | طرز تهیه نودل مرغ | غذاهای چندش اور ایرانی | غذاهای زنده چینی | چندش آورترین غذاهای ایران | غذای جنین انسان | غذای چندش آور | چندش آورترین غذاهای جهان | اسم غذاهای چینی | چندش آور ترين دختر دنيا | چندش آورترین غذاهای ایران | غذاهای زنده چینی | چندش آورترین غذاهای جهان | غذای جنین انسان | چندش آور ترين دختر دنيا | غذاهای چندش آور چینی | چندش آورترین کیک های دنیا |  غذاهای چندش آور چینی | غذاهای چینی عجیب | اسم غذاهای چینی | غذا های آمریکایی | غذای چینی ها چیست | آشپزی چینی | تصاوير جفت گيري انسان با حيوانات | چندش اورترین عکسها | چندش آور ترين دختر دنيا | غذاهای چندش اور ایرانی | غذای جنین انسان | چندش آورترین کیک های دنیا | چندش آورترین غذاهای چینی | غذاهای زنده چینی | چندش ترین کیک ها | استفاده از جنین در پپسی | انسان خواری در چین | وحشتناک ترین غذاهای دنیا | استفاده از جنین در لوازم آرایشی | سوپ جنین دروغ | خوردن انسان در چین | خوراک انسان در چین | فروش گوشت انسان | عکس های حال به هم زن خنده دار | عکس حال با دختر | چندش آورترین کیک های دنیا | حال بهم زن ترین عکس های دنیا | خوراک جنین انسان | چندش آورترین غذاها | عکس های حال کردنی | غذاهای چندش اور ایرانی | فهرست غذاهای چینی | لیست غذاهای چینی | غذای چینی خوشمزه | چندش آور ترين دختر دنيا | غذاهای چندش اور ایرانی | غذای جنین انسان | چندش آورترین کیک های دنیا | غذاهای زنده چینی | چندش آورترین غذاهای چینی | چندش ترین کیک ها | غذاهای عجیب ایرانی | چندش آورترین غذاهای جهان | غذاهای چندش اور ایرانی | چندش آورترین غذاهای ایران | غذای جنین انسان | چندش آور ترين دختر دنيا | غذاهای زنده چینی | چندش آورترین کیک های دنیا | چندش ترین کیک ها | طرز تهیه غذاهای کره ای | طرز تهیه رشته کره ای | کیک برنجی کره ای | غذای کره ای ساده | کوفته برنجی چینی | غذای چینی با مرغ و سبزیجات | غذای چینی فیلم سعادت آباد | غذای چینی با نودل | طرز تهیه غذای چینی | آشپزی چینی | غذای چینی چندش آور | طرز تهیه نودل کره ای | طرز تهیه سوشی با ماهی | سوشی ایرانی | سوشی در تهران | سوشی ماهی | خوراك چيني | غذای چینی با مرغ و سبزیجات | غذای چینی فیلم سعادت آباد | غذای چینی خوشمزه | طرز تهیه غذای چینی

 

 

غذای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | سوشی و ساشیمی از غذاهای مشهور ژآپنی , تفاوت سوشی و ساشیمی , انواع غذاهای ژاپنی , لیست غذاهای ژاپنی | دسر های ژاپنی

غذای ژاپنی | غذاهای ژاپنی | سوشی و ساشیمی از غذاهای مشهور ژآپنی , تفاوت سوشی و ساشیمی , انواع غذاهای ژاپنی , لیست غذاهای ژاپنی | دسر های ژاپنی

غذاهای ژاپنی یکی از پرطرفدار ترین غذاها میباشند و درکناره طعم خوب دارای شکل و ظاهر خوبی میباشند !
غذای ژاپنی بیسار ساده میباشد و از سبزیجات در غذاها استفاده میکنند .
دسر های ژاپنی هم بسیار خوشمزه و خوش طعم میباشند
انواع دسر های معروف ژاپنیانواع دسر ساده , انواع دسر با شیر , انواع دسر برای ماه رمضان , انواع دسرهای ایرانی انواع دسر ژله ای , انواع دسر و ژله , انواع دسر با بستنی , انواع دسرها , انواع دسر , انواع دسر ایرانی,دسریخچالی

 

 


 

k,adnkd | nsv | ybhd hdvhkd | nsv ihd svn | nsv shni | nsv ‘vl | nsv hv,\hdd | nsv ihd o,alci | nsv hv,\hdd o,alci | nsv lnvk | Ha\cd hdvhkd | Ha\cd shni | ybhihd shni | ;d; j,gn | ;d; | nhkg,n Hik’ | nhkg,n tdgl | nhkg,n tdgl Ha\cd | j[idchj tsj t,n | jotdt ybh | u;s ybh | u;s nsv

xvc jidi ybh | gdsj ybh | nsv jdvhlds, | nsv ihd hdvhkd | nsv ihd o,alci | nsv | k,adnkd ih | k,adnkd o,alci | k,adnkd ihd svn | ;fhf | xvc jidi Ha | ]hd | j[idchj | u;s nsv | ybhd ]dkd | ybhd Ch\kd | ybhd hv,\hdd | ybhd skjd

دشر | دیر | فذا | عذا | غذل | انوغ غذا | ایست غذا | ذانلود | دشر ایرانی | جاشنی | خاشنی | اموزش آشپزی | آسپزی | سوب | سش | شس | شش | ذانلود فیلم آشپزی | گباب

 

 

گردآوری و تنظیم : چاشنی