در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پنیر پارمسان | آشپزی ایتالیایی | غذای ایتالیایی | انواع پنیر ایتالیایی | آشپزی ملل

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 153

تاریخ : ۳۱ / مرداد / ۱۳۹۵

-پنیر پارمیجانو که پارمیژان یا پارمیزان یا پارمسان نیز گفته می‌شود.

پنیری ایتالیایی است که از ۲۲ تا ۲۴ کیلو شیر گاو تهیه می‌شود. ساخت آن ۸ ماه زمان می‌برد.

پنیر پارمسان | آشپزی ایتالیایی | غذای ایتالیایی | انواع پنیر ایتالیایی
پنیر پارمیجانوی نرسیده به عنوان پیش غذا (اردور) و مزه مصرف می‌شود.

پنیر پارمیجانوی رسیده را به صورت رنده کرده یا پودر شده در برنج و سوپ و انواع پاستا یا ماکارونی استفاده می‌کنند.

پارمیجانو در زبان ایتالیایی، صفت برای شهر پارما است که در زبان فرانسوی پارمِسان گفته می‌شود.