در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پنیر موتزارلا | آشپزی ایتالیایی | غذای ایتالیایی | انواع پنیر ایتالیایی | آشپزی ملل

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 198

تاریخ : ۳۱ / مرداد / ۱۳۹۵

پنیر موتزارلا به ایتالیایی Mozzarella

پنیر موتزارلا | آشپزی ایتالیایی | غذای ایتالیایی | انواع پنیر ایتالیایی | آشپزی ملل

پنیر موتزارلا نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می‌شوند.

پنیر موتزارلا بسیار کِش می‌آید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده می‌شود.

پنیر موتزارلا در ایران با نام پنیر تازه محلی نیز عرضه می‌شود.