در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پنیر ماسکارپونه | آشپزی ایتالیایی | غذای ایتالیایی | انواع پنیر ایتالیایی | آشپزی ملل

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 174

تاریخ : ۳۱ / مرداد / ۱۳۹۵

پنیر ماسکارپونه

پنیر ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامه سه لایه می‌باشد.

پنیر ماسکارپونه از خامه تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شده‌است، ساخته می‌شود.

پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن می‌گیرند.

ماسکارپونه دارای رنگ شیری می‌باشد و در منطقه لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می‌شود.

ماسکارپونه را می‌توان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد.

گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آب‌دوغ را اضافه می‌کنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیه تیرامیسو می‌باشد.