در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پنیر ریکوتا ایتالیایی | | آشپزی ایتالیایی | غذای ایتالیایی | انواع پنیر ایتالیایی | آشپزی ملل

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 155

تاریخ : ۳۱ / مرداد / ۱۳۹۵

پنیر ریکوتا | آشپزی ایتالیایی | غذای ایتالیایی | انواع پنیر ایتالیایی | آشپزی ملل

پنیر ریکوتا به انگلیسی Ricotta

پنیر ریکوتا یک نوع پنیر ایتالیایی است. معمولا از شیر گوسفند و بوسیله باقی‌مانده آب پنیر پس از تولید پنیر تهیه می‌شود.

ریکوتا در لغت به معنای دوباره پخته شده‌ است. به دلیل اینکه طی فرایند تولید، بیشتر چربی جذب پنیر اصلی می‌شود، ریکوتا دارای چربی پایینی است.