در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

آشپزی ژاپنی | برنج، محبوب ترین ماده غذایی در ژاپن| آشپزی ملل | غذای ژاپنی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 133

تاریخ : ۳۰ / مرداد / ۱۳۹۵

برنج، محبوب ترین ماده غذایی در ژاپن

یکی از واژه‌های بسیار رایج ژاپنی برای غذا واژه گوهان به معنای برنج پخته شده است.

در ژاپن مایه حیات را برنج می‌دانند نه نان.

ژاپنی‌ها برنج خویش را در حد درخشش سفید یک مروارید درست می‌کنند.

وقت پختن هم آشپز سعی می‌کند تا بخشی از لعاب برنج را حفظ کند تا اینکه محصول آب‌ پز شده قدری چسبیده باقی بماند.

به طوری که حتی یک دانه برنج هم باقی نمی‌ماند که به دانه دیگری نچسبیده باشد.

در یک غذای سنتی، برنج کته‌ مانند، جداگانه در یک کاسه سرو می‌شود تا همین طور سفیدی و درخشندگی خود را که با ماده غذایی دیگری مخلوط نشده‌است، حفظ کند.

حتی وقتی که آن را با غذای دیگری مثلا نوعی خورش مخلوط می‌کنند، لایه برنج در زیر آن خوراکی دوم قرار می‌گیرد تا اینکه خاصیت سفیدی و تازگی خود را حفظ کند.