در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

آشپزی ژاپنی | آشپزی ملل | غذای ژاپنی | غذای ملل | غذا با سویا سس

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 366

تاریخ : ۳۰ / مرداد / ۱۳۹۵

آشپزی ژاپنی به غذاهایی که مواد مورد استفاده در آن، از حوزه کشور ژاپن تهیه شده و در اصل در این کشور ایجاد و رواج پیدا کرده‌است، گفته می‌شود.

سوشی، اُودُون و تِمپورا شناخته‌شده‌ ترین غذاهای ژاپنی در خارج از این کشور هستند.

برخی از غذاها مانند اُم‌رایس یا هایاشی‌رایس به سبک غذاهای غربی هستند. اما طرز تهیه آن توسط ژاپنی‌ها بوجود آمده‌است. این غذاها باوجود معمول و محبوب بودن در بین مردم ژاپن، جز غذاهای ژاپنی به شمار نمی‌آیند.

همچنین غذاهایی که از مدت‌ها پیش توسط ژاپنی‌ها خورده می‌شوند اما تنها به کشور ژاپن اختصاص ندارند، نیز جز آشپزی ژاپنی نیستند.

به طورکلی در غذاهای ژاپنی میزان چربی کم و میزان نمک زیاد است.