در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

آشپزی ژاپنی | آشپزی ملل | غذای ژاپنی | غذای ملل | غذا با سویا سس

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 887

تاریخ : ۳۰ / مرداد / ۱۳۹۵

آشپزی ژاپنی | آشپزی ملل | غذای ژاپنی | غذای ملل | غذا با سویا سس
برای چاشنی غذا بیشتر از نمک و سس سویا استفاده می شود. همچنین میسُو، فراوردهای تُوفو، ساکِه، سرکه برنج نیز از چاشنی‌های غذاهای ژاپنی هستند.

در رژیم غذایی سنتی ژاپنی‌ها، گوشت قرمز نقشی نداشت ولی در قرن اخیر تهیه غذاهای جدید که در آن‌ها از گوشت مرغ ،خوک و گاو استفاده می‌شود رواج یافته‌ است.

در بین مواد گوشتی نیز، از گوشت مرغ بسیار استفاده می‌شود.

رشته‌ های تهیه شده از آرد گندم سیاه و گندم که به ترتیب سوبا و اُودُون نامیده می‌شوند، غذاهای محبوب هستند که به جای برنج خورده می‌شوند.

در تابستان گرم، صرف رشته خنک خوشایند است.

چای سبز یا اٌوچا محبوب‌ترین نوشیدنی ژاپنی است.این نوشیدنی داغ و بدون افزودن قند یا شکر نوشیده می‌شود.

از نوشابه‌های مورد علاقه ژاپنی‌ها می‌توان از چای سیاه یا کٌوچا، شراب برنج یا ساکه و لیکور برنج یا سایر غلات با مالت و یا از لیکور میوه‌هایی مثل آلو نام برد.